Μπαρτσελόνα: Χωρίς τον Λεβαντόφσκι κόντρα στη Ρεάλ

Μπαρτσελόνα: Χωρίς τον Λεβαντόφσκι κόντρα στη Ρεάλ
Photo Credits: INTIME

Χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Ντελ Ρέι, με τον Πολωνό να αναμένεται να μείνει εκτός για 15 ημέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χωρίς τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα στον πρώτο ημιτελικό του Κόπα Ντελ Ρέι.

Οι «μπλαουγκράνα» δίνουν την Πέμπτη, τον πρώτο αγώνα της σειράς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου (2/3 22:00) και δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Πολωνό σούπερσταρ.

Ο «Λέβα» φαίνεται πως αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα το οποίο αναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων, για περίπου 15 μέρες. Αν και αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο στην ήττα από την Αλμερία, παρόλα αυτά τα νέα που ήρθαν σήμερα δεν είναι ενθαρρυντικά, με τον επιθετικό τον Μπλαουγκράνα να μένει εκτός σε ένα πολύ κομβικό σημείο της σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από δύο σερί ήττες και ο Τσάβι καλείται πλέον να βρει λύσεις, για ένα από τα πιο απαιτητικά παιχνίδια έως τώρα στη σεζόν. Ο Λεβαντόφσκι, προστίθεται στο απουσιολόγιο, όπου εκεί είναι ήδη οι Πέδρι, Ντεμπελέ, με τους τρεις να αναμένεται να είναι διαθέσιμοι ξανά στις 19 Μαρτίου, όπου υποδέχονται τη «Βασίλισσα» για το πρωτάθλημα.

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X