Εξαλλος ο πρόεδρος της Πόρτο: «Καταργείστε το VAR»!

Εξαλλος ο πρόεδρος της Πόρτο: «Καταργείστε το VAR»!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δυσαρεστημένος με τη διαιτησία στην εντός έδρας ήττα από την Ζιλ Βισέντε με 1-2, εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Πόρτο, Πίντο Ντα Κόστα.

Έξαλλοι είναι στην Πόρτο με τη διαιτησία που είχαν στην εντός έδρας ήττα από τη Ζιλ Βισέντε με 1-2 το βράδυ της Κυριακής. Οι «δράκοι» διαμαρτύρονται κυρίως για την αποβολή του Ουρίμπε, με τον πρόεδρο της ομάδας να ξεσπαθώνει κατά του VAR.


«Με βάση την απόδοση του VAR στα δύο αυτά παιχνίδια, ζητώ να τελειώνουμε με το VAR. Ας παίζουμε το ποδόσφαιρο όπως έπρεπε να το παίζουμε. Αν το VAR για άλλους λειτουργεί και για άλλους όχι, ας το καταργήσουμε! Να το ξεφορτωθούμε αν υπάρχουν διαφορετικά κριτήρια» ήταν τα λόγια του προέδρου, Πίντο Ντα Κόστα, σε μία κατά τα άλλα ελληνική… τοποθέτηση.

Οι «δράκοι» τελείωσαν τον αγώνα με 9 παίκτες, μετά την αποβολή του Ζοάο Μάριο στο 35′ και του Ουρίμπε στο 52′ ενώ ήδαν να τους ακυρώνεται γκολ οφσάιντ στο 68′.

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X