Κατσουράνης: «4 ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, πριν τους ξένους διαιτητές ακόμη και εγώ έβλεπα τοξικό το πρωτάθλημα» (VIDEO)

Κατσουράνης: «Η καλή 11άδα της ΑΕΚ είναι με Γκατσίνοβιτς-Ελίασον, ο Λιβάι Γκαρσία MVP του πρωταθλήματος» (VIDEO)

Τι δήλωσε ο Κώστας Κατσουράνης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα δικά του σχόλια για το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, έκανε ο Κώστας Κατσουράνης.

«Για τον κύριο Γιοβάνοβιτς, είναι η αλήθεια. Είναι πολύ ωραίο αυτό που είπε. Είπε ότι το πρωτάθλημα δεν είναι δύο ματς. Η ερώτηση που του έγινε ήταν λάθος, αφού δεν απομονώνεις δύο παιχνίδια ενώ έχουν δοθεί τόσα παιχνίδια. Δεν είναι πλάνο του Παναθηναϊκού να κάνει καθυστερήσεις. Ο Γιοβάνοβιτς είπε σωστά ότι το πρωτάθλημα δεν μπορείς να το κρίνεις σε δύο αγώνες. Και για εμάς, που παίξαμε σε υψηλό επίπεδο και γνωρίζουμε τέτοιες καταστάσεις, μπορεί ο Παναθηναϊκός στα δύο παιχνίδια των πλέι οφ να είναι καλύτερος. Αποτελεί τιμή για εμάς που έχουμε στο πρωτάθλημά μας τον συγκεκριμένο προπονητή και συμφωνώ σε όλα όσα είπε, θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής στην «Betarades in Action 24».


Στη συνέχεια, στάθηκε στην εικόνα του Κώστα Φορτούνη: Βάση της εικόνας του αγώνα, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Χθες ο Παναθηναϊκός ήταν κακός, ήταν άτολμος, ήταν φοβισμένος και δεν βγήκε το σχέδιο του κ. Γιουβάνοβιτς. Είχε κάποιες ευκαιρίες να δημιουργήσει προβλήματα στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε πάρει άνετα το κέντρο και ίσως ήταν το καλύτερο παιχνίδι του Φορτούνη εδώ και πάρα πολύ καιρό μαζί με τους Εμβιλά και Χουάνγκ. Έλεγξαν πλήρως τον ρυθμό του αγώνα».


Από εκεί και πέρα, μίλησε για τη φάση του γκολ του Βρουσάι και υπογράμμισε πως σωστά ο διαιτητές δεν έδειξε σέντρα, ενώ είπε «δεν είναι ωραίο να κατεβαίνει στον αγωνιστικό χώρο ο οποιοσδήποτε πρόεδρος. Δεν είναι πολύ ωραίο όταν το βλέπουμε από την τηλεόραση. Δεν ξέρω γιατί του έδειξε κίτρινη κάρτα. Ενημερώνονται, αλλά δεν νομίζω ότι ενημερώνονται για τους ιδιοκτήτες των ομάδων».



Τέλος ο Κατσουράνης είπε ότι το πρωτάθλημα είναι υπόθεση των τεσσάρων ακόμη.


Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X