«Πάρτι» της Νις στο Πριγκιπάτο

«Πάρτι» της Νις στο Πριγκιπάτο
Photo Credits: INTIME

Νίκη για τη Νις κόντρα στη Μονακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το Νιγηριανό επιθετικό, Τερέμ Μοφί, να κάνει τη διαφορά, η Νις πέτυχε μεγάλο «διπλό» στο «Λουί ΙΙ» επί της Μονακό (3-0) και, πλέον, αρχίζει να «βλέπει» προς τα ευρωπαϊκά «εισιτήρια» της επόμενης περιόδου.

Απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Μοφί, ο οποίος με δύο γκολ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου και με μία ασίστ πριν το κλείσιμο του ημιχρόνου (43΄) έδωσε την ευκαιρία στον Τιράμ να δώσει πρόωρο τέλος στο προτελευταίο χρονικά παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής της Ligue 1 και να υποχρεώσει τη Μονακό στην πρώτη ήττα μετά από 6 ματς με τη Νις (5 νίκες, μία ισοπαλία).

Ο αποκλεισμός στα play off του Europa League από τη Μπάγερ Λεβερκούζεν, πριν από τρία 24ωρα, στη διαδικασία των πέναλτι, φαίνεται πως επηρέασε σημαντικά τους Μονεγάσκους, που παρουσιάστηκαν χωρίς ενέργεια και φανερά κουρασμένοι. Είχαν ξεκάθαρο πρόβλημα στην άμυνά τους, η οποία σε διάστημα λιγότερο των 72 ωρών δέχτηκε 6 γκολ (τρία από τις «ασπιρίνες» και άλλα τόσα από τη Νις σήμερα).

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X