Πήρε αυτό που ήθελε η Ρεν στην έδρα της Ναντ

Πήρε αυτό που ήθελε η Ρεν στην έδρα της Ναντ
Photo Credits: INTIME

Τη νίκη κόντρα στη Ναντ πανηγύρισε η Ρεν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεν πήρε αυτό που ήθελε (1-0) στην έδρα της Ναντ και παραμένει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, με 46 βαθμούς, τέσσερις πίσω από τη Λανς και τη Μονακό, με τους Μονεγάσκους όμως να έχουν ματς λιγότερο. Το γκολ της Ρεν πέτυχε ο Ντοκού στο 20ο λεπτό, αλλά έκτοτε καμία ομάδα δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εστία.

Η Ρεμς αποδείχτηκε «αφεντικό» στην αναμέτρηση με την Τουλούζ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0, χάρη στα γκολ των Ιτο 4΄ , Μουνέτσι 7΄ και Αμπντελχαμίντ 69΄, για να διευρύνουν στους +5 τους βαθμούς που τους χωρίζουν πλέον από την ομάδα της Τουλούζης. Η Κλερμόν, αν και γηπεδούχος βρέθηκε να χάνει μέχρι το 65ο λεπτό, για να γλιτώσει τα χειρότερα, με το γκολ της ισοφάρισης από τον Ρασάνι και να συμβιβαστεί με τον έναν βαθμό.

Τρεις βαθμούς πρόσθεσε η Αζαξιό, μετά την εντός έδρας νίκη, με 2-1 επί της Τρουά. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Μπαλντέ στο 23ο λεπτό, ενώ η Αζαξιό ισοφάρισε στο 62ο λεπτό με τον Μπελαϊλί. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Ελ Ιντρισί στο 68ο λεπτό.

Βαθμολογική ανάσα πήρε η Οσέρ νωρίτερα σήμερα, περνώντας νικηφόρα από την έδρα της Λοριάν με 1-0. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο -4 (39β.) από την εξάδα. Το γκολ σημείωσε ο Ραβελόσον στο 57ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους που είναι προτελευταίοι με 21 βαθμούς.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X