Ο Αραούχο τη γλίτωσε και δεν την έπαθε αλά Ελίασον

Ο Αραούχο τη γλίτωσε και δεν την έπαθε αλά Ελίασον
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά το «14 στα 14» στη Νέα Φιλαδέλφεια

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πρώτα απ’ όλα, να ξεκινήσουμε με μια ευχή στον Δημήτρη Μελισσανίδη, να είναι πάντα γερός, δυνατός, αλλά και τόσο τυχερός. Δεν γνωρίζω τις ακριβείς συνθήκες της σοβαρής περιπέτειας που πέρασε, αλλά όταν είσαι σε πτήση και παίρνει φωτιά ένας από τους δύο κινητήρες και βρίσκεις διάδρομο να προσγειωθείς με ασφάλεια στο Βόρειο Ιράκ, φαντάζομαι ότι πρέπει να αισθάνεσαι πολύ τυχερός. Και ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, μαζί με τη σύζυγό του και όλο το πλήρωμα, είναι καλά και αυτό είναι το μόνο που έχει σημασία σε τέτοιες περιπτώσεις.

Το απόγευμα του Σαββάτου στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγινε το «14 στα 14». Κόντρα σε μια ομάδα, που έχει συγκεκριμένους παίκτες-καρμανιόλες και που φαίνεται λες και θέλουν να προκαλέσουν ζημιά σε συναδέλφους τους, παίκτες της ΑΕΚ. Ο Ελίασον δεν την είχε γλιτώσει στην Τρίπολη, ο Αραούχο ευτυχώς την γλίτωσε, μόλις στο 3ο λεπτό από το «δολοφονικό» πάτημα με τις τάπες από πίσω στον αστράγαλο του Σέρχιο. Στο τρίτο λεπτό στο κέντρο του γηπέδου, έτσι;

Δεν νομίζω ότι είχαν την ψευδαίσθηση στην Τρίπολη, ότι θα μπορούσαν να κόψουν βαθμούς στην ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο ξύλο και να έριχναν. Αλλά σίγουρα, κάποιον σοβαρό τραυματισμό αλά Ελίασον στον πρώτο γύρο, θα μπορούσαν να προκαλέσουν.

O διαιτητής έκανε το αυτονόητο

Τουλάχιστον, αυτή τη φορά, ο διαιτητής έκανε το αυτονόητο, μετά την υπόδειξη του VAR βέβαια, και απέβαλλε αυτόν τον Γκαρντάνσκι. Αντίθετα με ότι είχε γίνει στην Τρίπολη, που δεν είχε δοθεί ούτε καν φάουλ πάνω στον Ελίασον! Και δεν ξέρω αν ο Γκαρντάνσκι είχε κάποιο λόγο να «τσακίσει» τον Αραούχο, αλλά αυτή η περίπτωση που λέγεται Μπαράλες, ήρθε στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ» με ξεκάθαρο στόχο να προκαλέσει και να τινάξει το ματς στον αέρα. Στοχεύοντας στον Τζαβέλλα, αλλά τελικά έφαγε… γλαρόσουπα, γιατί ο Έλληνας αμυντικός ήταν άψογος και ψύχραιμος, κι ας έφαγε μια άδικη κίτρινη κάρτα, δίχως να έχει κάνει το παραμικρό.

Σπάνια έως καθόλου, αναφέρομαι σε αντιπάλους παίκτες, ούτως ή άλλως, ο καθένας προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον αντίπαλο του, όπως μπορεί καλύτερα, αλλά νομίζω ότι είναι ντροπή του Μπαράλες αυτή η συμπεριφορά κόντρα σε οποιονδήποτε συνάδελφό του.

Όσο για το ματς, προφανώς το ότι ο Αστέρας έμεινε από νωρίς με δέκα, απλοποίησε την κατάσταση για την «Ένωση», αν και μέχρι να βάλει το γκολ ο Σέρχιο, υπήρξε έλλειψη καθαρού μυαλού, ειδικά στα τελειώματα. Αυτονόητο ότι μέσα στα Φιλαδέλφεια, αν ο αντίπαλος μείνει με δέκα παίκτες, θα υποφέρει και θα του κάνει η ΑΕΚ καμιά τριανταριά τελικές. Το ματς με τον Αστέρα έληξε… 34-0 στις τελικές!

Από εκεί και πέρα, έχουμε μια προφανή αγωνία για να δούμε πόσο θα λείψει ο Λιβάι, γιατί πραγματικά είναι κάπως δύσκολη η κατάσταση με τον Σέρχιο off στο Ηράκλειο και τον Φαν Βεερτ τραυματία. Αλλά προέχει η ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, που θέλει κι αυτή, τεράστια προσοχή! Θα τα ξαναπούμε όμως τις επόμενες μέρες για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Καλή Σαρακοστή σε όλους!

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X