Μίτσελ σε σύγχυση: «Αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό σαν μικρή ομάδα, δεν χρειαζόμαστε ξένους διαιτητές»

Μίτσελ σε σύγχυση: «Αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό σαν μικρή ομάδα, δεν χρειαζόμαστε ξένους διαιτητές»

Εκτός... γραμμής ο Μίτσελ στον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θα μας… τρελάνουν στον Ολυμπιακό!

Τι κι αν τόσο καιρό η επίσημη γραμμή των Πειραιωτών βροντοφωνάζει όχι απλά για ξένους ρέφερι αλλά και για διαιτητές από την κατηγορία Elite. Φαίνεται πως ξαφνικά ο Μίτσελ είτε δεν την έχει κατονήσει είτε πραγματοποιεί τη δική του επανάσταση εντός κλαμπ!

Κι αυτό διότι ο τεχνικός των Πειραιωτών στη συνέντευξη Τύπου μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ούτε λίγο ούτε πολύ, τόνισε ότι δεν χρειαζόμαστε ξένους διαιτητές.

Κατά τα άλλα, ο Ισπανός προπονητής υποστήριξε ότι αντιμετωπίζουν τον Ολυμπιακό ως μικρή ομάδα, ενώ επανέλαβε τα παράπονά του για τη διαιτησία…

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου:

«Έχουμε παρουσιάσει τον αντίπαλο να φαίνεται σαν μία ομάδα κατώτερη. Τον κάναμε να φαίνεται υποδεέστερος γιατί παίξαμε πολύ καλά. Πάντα κάτι συμβαίνει και δεν μπορούμε να πάρουμε το αποτέλεσμα. Ήδη ήταν άδικο, έπρεπε να περιμένουμε έως το τελευταίο λεπτό για να πανηγυρίσουμε. Η ερμηνεία των κανονισμών είναι εναντίον μας.

Είναι άδικη η ερμηνεία των κανονισμών, μάς αντιμετωπίζουν σαν μικρή ομάδα. Σε αυτή την αίθουσα έχουμε μιλήσει για την ύπαρξη ξένων διαιτητών. Σας έχω ξαναπεί για αυτά. Σήμερα αποδεικνύεται ότι δεν χρειαζόμαστε ξένους διαιτητές. Αυτοί οι διαιτητές θα πάνε στο σπίτι τους και δεν θα τους απασχολήσει ξανά. Δεν είναι εδώ για να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού. Οι διαιτητές ξέρουν τους κανονισμούς, είναι κάτι που ερμηνεύουν ο καθένας διαφορετικά. Και δεν μιλάω για το γκολ».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X