Έκτακτο: Σώθηκε από θαύμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης - Πήρε φωτιά το ιδιωτικό του αεροπλάνο

Έκτακτο: Σώθηκε από θαύμα ο Δημήτρης Μελισσανίδης - Πήρε φωτιά το ιδιωτικό του αεροπλάνο
Photo Credits: INTIME

Σώθηκε από θαύμα ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, καθώς πήρε φωτιά το ιδιωτικό του αεροπλάνο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεπτά αγωνίας έζησε ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης που σώθηκε εκ θαύματος έπειτα από εκδήλωση φωτιάς στο ιδιωτικό του αεροπλάνο.

Συγκεκριμένα, επικράτησε πανικός στην πτήση του ιδιωτικού τζετ του ιδιοκτήτη της ΑΕΚ, Δημήτρη Μελισσανίδη, όταν διαπιστώθηκε ότι αυτό πήρε φωτιά στον αέρα. Ο Έλληνας επιχειρηματίας σώθηκε από θαύμα, καθώς το ιδιωτικό του αεροπλάνο άρπαξε φωτιά μετά την απογείωση του, χθες το βραδύ από το Ντουμπάι, όπου βρισκόταν σε επιχειρηματικό ταξίδι.

1 Aegean Petroleum Melissanidis not Vasilakis jet 26 05 2010

«Είμαι σοκαρισμένος, σωθήκαμε από θαύμα» λέει σε στενούς του φίλους καθώς το αεροπλάνο σε μια «φλεγόμενη» πτήση πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση. Ο πιλότος με ψυχραιμία κατάφερε να το προσγειώσει σε μια δύσκολη περιοχή στο Βόρειο Ιράκ. Στη συνέχεια με άλλη πτήση ο Δημήτρης Μελισανίδης επέστρεψε στην Ελλάδα σοκαρισμένος από την περιπέτεια και απόλυτα καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν με συνεργάτες του, ήρθε άλλο αεροπλάνο μετά την αναγκαστική προσγείωση και τους πήρε. Όλα καλά, είναι στο γήπεδο.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X