Σαμπντόρια: Επιστολή με... γουρουνοκεφαλή έξω από τα γραφεία και απειλές των οπαδών κατά της διοίκησης

Σαμπντόρια: Επιστολή με... γουρουνοκεφαλή έξω από τα γραφεία και απειλές των οπαδών κατά της διοίκησης
Photo Credits: INTIME

Επιστολή με... γουρουνοκεφαλή έξω από τα γραφεία της Σαμπντόρια και απειλές των οπαδών κατά της διοίκησης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άγρια σκηνικά εκτυλίσσονται εντός των τειχών της Σαμπντόρια του Μάριου Οικονόμου, καθώς οι οπαδοί άφησαν ένα κεφάλι γουρουνιού έξω από τα γραφεία του κλαμπ κι απειλούν ευθέως τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρό της, λίγες εβδομάδες μετά την επιστολή τους στην οποία βρέθηκε μία σφαίρα!

Ευθείες απειλές με τακτικές… μαφίας εξαπολύουν το τελευταίο διάστημα οι οργανωμένοι της Σαμπντόρια προς τη διοίκηση του κλαμπ.

Οι Γενοβέζοι θυμίζουν «καζάνι» που βράζει τη φετινή σεζόν, βρίσκονται στην προτελευταία θέση, εννέα βαθμούς πίσω από την έξοδο της επικίνδυνης ζώνης και το κλίμα μεταξύ οπαδών και του προέδρου, Μάσιμο Φερέρο είναι πιο τοξικό από ποτέ. Κάτι που αποδείχθηκε εκ νέου από τους τιφόζι των Μπλουτσερκιάτι, οι οποίοι έστειλαν πακέτο έξω από τα γραφεία της ομάδας με μία γουρουνοκεφαλή!

Το πακέτο περιείχει και σημείωμα στο οποίο ανέφεραν: «Μάσιμο Φερέρο, Αντόνιο Ρομέι, τα επόμενα κεφάλια θα είναι τα δικά σας», κατονομάζοντας άμεσα τον ιδιοκτήτη και τον αντιπρόεδρο αντίστοιχα του συλλόγου, οι οποίοι όπως καταλαβαίνει κανείς θεωρούνται κάτι παραπάνω από ανεπιθύμητοι.

Μάλιστα, λιγότερο από έναν μήνα πριν οι οπαδοί είχαν προειδοποιήσει με μία επιστολή που περιείχε μία σφαίρα!

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X