Η μάχη των πρώτων σκόρερ - Λιβάι Γκαρσία, Μπακαμπού και Καρέλης με 11! (VIDEO)

Η μάχη των πρώτων σκόρερ - Λιβάι Γκαρσία, Μπακαμπού και Καρέλης με 11! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Μαίνεται η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και αυτή για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ ανάμεσα σε Λιβάι Γκαρσία, Μπακαμπού και Καρέλη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φετινό πρωτάθλημα δεν είναι μόνο ενδιαφέρων ως προς το ποια ομάδα θα το κατακτήσει, με τέσσερις διεκδικήτριες, αλλά γίνεται μεγάλη μάχη και για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, με τον άσο της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία να διεκδικεί μαζί με τους Μπακαμπού και Καρέλη τον τίτλο.

Μαίνεται η μάχη για τον τίτλο του πρώτου σκόρερ και ο επιθετικός της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία δίνει τη μάχη του για την κατάκτησή του μαζί με τον Σεντρίκ Μπακαμπού του Ολυμπιακού και τον Νίκο Καρέλη του Παναιτωλικού.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν από 11 γκολ εκ ων οποίων το ένα είναι από το σημείο του πέναλτι για τον Μπακαμπού με τους Λιάι Γκαρσία και Καρέλη να έχουν δύο από την άσπρη βούλα.

Ο άσος της ΑΕΚ, Λιβάι Γκαρσία έχει σκοράρει σε 10 ματς, καθώς δύο πέτυχε στο «διπλό» της ΑΕΚ στη Λιβαδειά (0-2). Ενώ έχει βρει δίχτυα επίσης επί των Παναιτωλικού εντός και εκτός, Ιωικού, Άρη, ΠΑΟΚ, ΟΦΗ, Λαμίας, Βόλου, αλλά και στο 3-0 της Νέας Φιλαδέλφειας επί του Λεβαδειακού.

Δείτε ορισμένα από τα γκολ του Λιβάι Γκαρσία:




 

 

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X