Νίκη για να παραμείνει στην κορυφή - Η ΑΕΚ απόψε (20:00) κόντρα στον Κέρκη στη Νέα Φιλαδέλφεια

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άθλος Ορεστιάδας
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ δίνει σήμερα στις 20:00 στη Νέα Φιλαδέλφεια ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την πολύ σημαντική νίκη επί της Καλαμάτας στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ΑΕΚ υποδέχεται σήμερα (20:00, AEK ΑC TV) τον Κέρκη Σάμου σε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι στην εφετινή χρονιά στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Όσον αφορά τη βαθμολογία, η Καλαμάτα βρίσκεται πρώτη με 34 βαθμούς με ένα παιχνίδι περισσότερο, η ΑΕΚ δεύτερη με 31 και ο Κέρκης στους 28. Όσοι δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά το παιχνίδι από το AEK A.C. TV. Ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης μιλώντας στο aek.gr, δήλωσε: «Προετοιμαζόμαστε σκληρά για τον επόμενο μεγάλο αγώνα με την Σάμο. Δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και ευελπιστώ με την βοήθεια του κόσμου μας, που τον θέλουμε να γεμίσει και πάλι το κλειστό, να κάνουμε ακόμα ένα μεγάλο βήμα προς τον στόχο μας. Δηλαδή την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο απευθείας στην Volley League».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X