Έλτσε-Μπέτις: «Ντου» του προέδρου των γηπεδούχων στους διαιτητές μετά από απόφαση-σκάνδαλο

Έλτσε-Μπέτις: «Ντου» του προέδρου των γηπεδούχων στους διαιτητές μετά από απόφαση-σκάνδαλο
Photo Credits: INTIME

Έξαλλοι με τον διαιτητή του αγώνα με την Μπέτις οι άνθρωποι της Έλτσε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την έκρηξη των ανθρώπων της Έλτσε, προκάλεσε η διαιτησία του Χαβιέρ Ιγκλέσιας Βιλανουέβα στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπέτις την Παρασκευή (24/2).

Οι γηπεδούχοι εάν και προηγήθηκαν 2-0 πριν τη συμπλήρωση δέκα λεπτών, είδαν τους «βερδιμπλάνκος» να γυρνούν το ματς (2-3) στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις. Βέβαια, για να συμβεί αυτό βοήθησαν καταλυτικά και οι δύο κόκκινες στην Έλτσε (συν μία στον πάγκο), καθώς και τα τρία πέναλτι που πήραν (ευστόχησαν στα δύο).

Οι διαμαρτυρίες της Έλτσε -όπου αγωνίζονται οι πρώην άσοι της ΑΕΚ, Λούκας Μπογέ και Εζέκιελ Πόνσε- κορυφώθηκαν στη φάση του 90’+2′, όταν ο ρέφερι της αναμέτρησης εφηύρε φάουλ και κίτρινη στον Ρόκο, η δεύτερη που αντίκρισε στο ματς ο Χιλιανός αμυντικός. Αφενός από το ριπλέι φαίνεται ότι ο παίκτης της Μπέτις (Μιράντα) πέφτει στο έδαφος από επαφή με το δικό του χέρι, αφετέρου απ’ αυτήν τη φάση προήλθε το τρίτο πέναλτι της ομάδας της Ανδαλουσίας στον αγώνα, με το οποίο διαμορφώθηκε το τελικό 2-3. Φυσικά το VAR δεν μπορούσε να επέμβει γυρνώντας πίσω.

Όλα τα παραπάνω -αλλά ιδίως το τελευταίο- είχαν ως αποτέλεσμα οι άνθρωποι της Έλτσε να εξαπολύσουν επίθεση στη διαιτητική ομάδα μετά την ολοκλήρωση του αγώνα. Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Κρίστιαν Μπαγκαρνίκ, έκανε «ντου» στα αποδυτήρια των διαιτητών και τους απείλησε ότι δεν θα βγουν από το γήπεδο! «Είστε σκάρτοι, που@@@@ς γιοι», φέρεται να τους είπε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα.

Δείτε τη φάση που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των ανθρώπων της Έλτσε:

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X