Ο Παναθηναϊκός αερολογεί για όσα έγιναν στο Περιστέρι: «Μπορεί να είναι δολιοφθορά ή προβοκάτσια ή ανθρώπινο λάθος»

Ο Παναθηναϊκός αερολογεί για όσα έγιναν στο Περιστέρι: «Μπορεί να είναι δολιοφθορά ή προβοκάτσια ή ανθρώπινο λάθος»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης στην εκδίκαση της έφεσης για το Ατρόμητος-ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε στην υπόθεση της έφεσης της ΑΕΚ για το ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι από τον Λεωνίδα Μπουτσικάρη.

Η πλευρά του Παναθηναϊκού μίλησε για τα όσα έγιναν στο Περιστέρι με αερολογίες… με τον Μπουτσικάρη να κάνει λόγω για δολιοφθορά, προβοκάτσια και ανθρώπινο λάθος.

Ο Μπουτσικάρης είπε τα εξής:

«Η απόφαση λέει ότι ο μοναδικός αρμόδιος είναι ο διαιτητής. Αν δεχτούμε αυτό τι ελέγχει τότε το δικαστήριο.  Γιατί προβλέπει τότε ο κανονισμός αντιρρήσεις και ενστάσεις.

Γιατί αναφέρεται ότι το κύρος του φύλλου αγώνα ελέγχεται από το πειθαρχικό όργανο αν ο μόνος αρμόδιος είναι ο διαιτητής.  Είδαμε φωτογραφίες που η μέτρηση έγινε με λυγισμένο το μέτρο. Όλα αυτά μας δείχνουν μία ακυρότητα της μέτρησης. Μπορούμε να αποκλείσουμε η απόκλιση να ήταν από μία ανωμαλία του εδάφους λόγω του καιρού; Υπηρχε ενδεχομένως μία ανωμαλία του εδάφους. Μιλάμε για γρασίδι εκτεθειμένο στον καιρό. Δόλος δεν μπορεί να υπάρξει, ούτε σκοπιμότητα του Ατρόμητου.

Όσα είπε η ΑΕΚ περί ακαταλληλότητας του γηπέδου δεν αποτέλεσαν αντικείμενο της δίκης, ούτε είναι στο κατηγορητήριο. Θα πρέπει να αντιληφθείτε τι συνέπειες που θα έχει μία απόφαση για 2.5 εκατοστά. Μπορούμε να αποκλείσουμε δολιοφθορά, προβοκάτσια ή ανθρώπινο σφάλμα; Το να γίνουμε περίγελος είναι το λιγότερο, ο φόβος είναι μήπως δεν τελειώσει το πρωτάθλημα με όλα αυτά.

Ζητάμε να κριθούν οι βαθμοί στο γήπεδο και να σεβαστούμε το ποδόσφαιρο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X