Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πογέτ

Στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός ο Πογέτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «παρών» στο αυριανό ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, για την 24η αγωνιστική της Stoiximan Super League, θα δώσει ο Γκουστάβο Πογέτ.

Ο προπονητής της Εθνικής Ελλάδας θα βρεθεί στα επίσημα του γηπέδου Καραϊσκάκη, παρακολουθώντας από κοντά τις προσπάθειες των διεθνών ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων της «γαλανόλευκης».

Από τους Πειραιώτες αναμένεται να ξεκινήσουν ως βασικοί οι Πασχαλάκης και Παπασταθόπουλος, ενώ από τους «πράσινους» θα παίξουν Κώτσιρας/Βαγιαννίδης και Ιωαννίδης.

Υπενθυμίζεται ότι τον ερχόμενο Μάρτιο, στις 24 του μήνα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κάνει πρεμιέρα στα προκριματικά Euro απέναντι στο Γιβραλτάρ, στον Φάρο της Πορτογαλίας.

Επόμενη υποχρέωση στις 27/3 η φιλική αναμέτρηση με τη Λιθουανία, πιθανότατα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πογέτ είχε παρακολουθήσει άλλο ένα ντέρμπι το προηγούμενο διάστημα, εκείνο στην OPAP Arena μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X