Europa Conference League: Τα κατάφερε στο Κόζιτσε η ΑΕΚ Λάρνακας

Europa Conference League: Τα κατάφερε στο Κόζιτσε η ΑΕΚ Λάρνακας
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Λάρνακας άντεξε στο Κόζιτσε της Σλοβακίας απέναντι στην Ντνίπρο, έφυγε με «λευκή» ισοπαλία (0-0) κι εξασφάλισε τους «16» του Europa Conference League

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Λάρνακας άντεξε στο Κόζιτσε της Σλοβακίας απέναντι στην Ντνίπρο (έδρα των Ουκρανών λόγω του πολέμου), έφυγε με «λευκή» ισοπαλία (0-0) κι εξασφάλισε την παρουσία της στους «16» του Europa Conference League, την ώρα που η Σερίφ Τιρασπόλ έκανε μία απίθανη ανατροπή επί της Παρτίζαν στο Βελιγράδι παίρνοντας την πρόκριση με το εμφατικό 3-1, αν και βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ με 1-0.

Στα υπόλοιπα ματς του πρώτου «πιάτου» των ρεβάνς στα play off εισόδου στους «16», η Λάτσιο πήρε μία «επαγγελματική» ισοπαλία (0-0) στην έδρα της Κλουζ χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα απ’ τους Ρουμάνους και τύπωσε το «εισιτήριο» για τον επόμενο γύρο.

Στο Βελιγράδι η ρεβάνς ξεκίνησε ιδανικά για την Παρτίζαν που βρήκε γκολ απ’ τον Μένιγκ στο 14′ και σε συνδυασμό με τη νίκη της με 1-0 στον πρώτο αγώνα, έμοιαζε να έχει βάλει βάσεις πρόκρισης. Η Σερίφ, ωστόσο, δεν το έβαλε… κάτω, «γύρισε» το σκορ πριν το ημίχρονο με τα τέρματα των Μπαντόλο (21′ πέναλτι) και Ντιόπ (45’+1′) κι έφτασε στην ανατροπή με άλλο ένα γκολ του Ντιόπ στο 47′.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X