Η προπαγάνδα για την ΑΕΚ ρεζιλεύτηκε διεθνώς - Δεύτερη ομάδα στον κόσμο σε φάουλ εις βάρος της από τους διαιτητές καρμανιόλες

Η προπαγάνδα για την ΑΕΚ ρεζιλεύτηκε διεθνώς - Δεύτερη ομάδα στον κόσμο σε φάουλ εις βάρος της από τους διαιτητές καρμανιόλες
Photo Credits: INTIME

H ΑΕΚ, η ομάδα που θαυμάζουν όλοι για το ποδόσφαιρο που παίζει, είναι 2η σε φάουλ σε όλο τον κόσμο με τις διαιτητικές καρμανιόλες που της βάζουν σε κάθε ματς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ παλεύει απέναντι σε όλους και σε όλα σε κάθε ματς, κάτι που φαίνεται και στα στατιστικά! Μπορεί να είναι με διαφορά πρώτη και καλύτερη σε όλες τις κατηγορίες, αλλά βρίσκεται ψηλά και σε μία λίστα που δεν θα περίμενε κανείς. Δηλαδή, στα φάουλ που της καταλογίζονται σε κάθε παιχνίδι.

Η Ενωση έχει να αντιμετωπίσει σε κάθε παιχνίδι τις διαιτητικές καρμανιόλες που της ρίχνουν, γεμίζοντας με φάουλ τους παίκτες της, Προκλητικές αποφάσεις, με τελευταίες εκείνες του κλόουν από τη Νορβηγία που κλήθηκε να σφυρίξει στην Τούμπα.

Η προπαγάνδα καλά κρατεί. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ένα ακόμη ρεσιτάλ γραφικότητας πριν το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ είπε στους παίκτες της ομάδας του: «Θα μας κάνουν 500 φάουλ. Από αυτά ακόμα και αν ο διαιτητής είναι σωστός, θα δώσει περίπου τα 300. Τα 200 δεν θα τα δώσει! Μην σταμάτατε, μην διαμαρτύρεστε».

Ο Ρουμάνος που εδώ και ημέρες διαμαρτύρεται για το «κράτος της Αθήνας» και τις διαιτητικές αποφάσεις μάλλον δεν έχει δει καλά τα στατιστικά. Το ρεζίλεμα για την προπαγάνδα τους και τις ανοησίες που αραδιάζουν, ήρθε με διεθνή σφραγίδα.

Σύμφωνα με έρευνα του CIES Football Observatory, η ΑΕΚ και ο Ιωνικός βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των ομάδων με τα περισσότερα φάουλ ανά ματς στα 38 κορυφαία πρωταθλήματα παγκοσμίως.

Η έρευνα του από το Διεθνές Κέντρο Αθλητικών Σπουδών που βρίσκεται στην Ελβετία και δημιουργήθηκε το 1995 ως κοινοπραξία της FIFA με το Πανεπιστήμιο του Νοσατέλ, αφορά σε 38 κορυφαίες λίγκες στον κόσμο (δεν υπολογίζονται οι β’ κατηγορίες των πρωταθλημάτων) και φέρνει την ΑΕΚ 2η στη σχετική κατάταξη, με τον Ιωνικό 3ο, ενώ στην κορυφή βρίσκεται ο Άρης Λεμεσού στην Κύπρο.

Σημειώνεται πως ο Ιωνικός έχει κάνει 396 φάουλ σε 23 παιχνίδια, έναντι 391 της ΑΕΚ, που όμως έχει ματς λιγότερο, το εκκρεμές με τον Ατρόμητο.

Αν είναι δυνατόν!

Και αν για τον Ιωνικό μπορεί κάποιος να το καταλάβει, καθώς είναι μια από τις πιο αδύναμες ομάδες της Super League και χρειάζεται να κάνει πολλά φάουλ για να σταματήσει τους αντιπάλους για την ΑΕΚ του κυριαρχικού ποδοσφαίρου δεν γίνεται.

Ο λόγος είναι ξεκάθαρος: Η ΑΕΚ κάνει πολλά φάουλ γιατί σε κάθε ματς έχει να αντιμετωπίσει μια εχθρική διαιτησία.

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X