Προπαγάνδα... άλλου επιπέδου από επίσημο ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου: «Θα μας κάνουν 500 φάουλ, δεν θα δώσει ούτε τα μισά» (VIDEO)

Προπαγάνδα... άλλου επιπέδου από επίσημο ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου: «Θα μας κάνουν 500 φάουλ, δεν θα δώσει ούτε τα μισά» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Πώς προσπάθησε να δημιουργήσει κλίμα πριν από το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ ο Ραζβάν Λουτσέσκου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γνωστός είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου για τις αντιδράσεις του και το πόσο συχνά διαμαρτύρεται για τους διαιτητές και το «κατεστημένο της Αθήνας» και ειδικά με τις επιθέσεις του απέναντι στην ΑΕΚ.

Ετσι λίγα 24ωρα μετά την καθυστερημένη ανακοίνωση του ΠΑΟΚ, με την οποία διαμαρτυρόταν για τη διαιτησία στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης ο Ρουμάνος διαιτητής προσπάθησε να δημιουργήσει κλίμα ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Οπως φαίνεται σε βίντεο που ανέβασε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα social media ο Ρουμάνος στην προπόνηση της Πέμπτης έλεγε στους παίκτες του ότι… θα αδικηθούν από τη διαιτησία και τους ζήτησε να μην διαμαρτυρηθούν -ναι ο Λουτσέσκου που έχει μείνει στην ιστορία για το «εμένα πρωταθλητής είναι ο ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος που μετά το ματς με την ΑΕΚ έκανε επίθεση στην Ενωση, λέγοντας ότι οι άνθρωποί της ασκούσαν πίεση στον διαιτητή (σσ. αναφερόταν στις διαμαρτυρίες που υπήρχαν για τις 2 κόκκινες που δεν δόθηκαν) χαρακτηρίζοντας μάλιστα τις ορθές διαμαρτυρίες των «κιτρινόμαυρων» ως… «ντροπή»!

Η προπαγάνδα του επίσημου ΠΑΟΚ και του Ρουμάνου σε άλλο επίπεδο πια!

Λουτσέσκου: Τι είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Συγκεκριμένα ο Λουτσέσκου είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ:

«Δεν θέλω να ακούσω κανένα παράπονο για τον διαιτητή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει στο παιχνίδι.

Θα μας κάνουν 500 φάουλ. Από αυτά ακόμα και αν ο διαιτητής ειναι σωστός, θα δώσει περίπου τα 300. Τα 200 δεν θα τα δώσει! Μην σταμάτατε, μην διαμαρτύρεστε.

Τρέξτε και αντιδράστε. Αντιδράστε και τρέξτε! Θα σας μαρκάρουν με τα χέρια, θα σας χτυπάνε από πίσω, αυτό είναι το στυλ τους. Μην διαμαρτύρεστε!

Αν δεν το είδε, δεν το είδε. Τέλος!

Αν δεν δει κάτι ο διαιτητής, δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν την μπάλα και να σκοράρουν. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και να τους πάρουμε την μπάλα».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X