ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο η Κ21 βόλεϊ αγοριών - Έχασε στον τελικό (3-0 σετ) από τον Πανερυθραϊκό

ΑΕΚ: Ασημένιο μετάλλιο η Κ21 βόλεϊ αγοριών - Έχασε στον τελικό (3-0 σετ) από τον Πανερυθραϊκό
Photo Credits: INTIME

Η Κ-21 βόλεϊ αγοριών της ΑΕΚ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Final-4 του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε η Κ-21 βόλεϊ αγοριών της ΑΕΚ καθώς ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Πανερυθραϊκό στον τελικό του Final-4 του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ.

Η «Ένωση» δεν βρέθηκε σε πολύ καλή ημέρα χάνοντας σχετικά εύκολα τα δύο πρώτα σετ. Όταν αντέδρασε στο τρίτο ήταν πλέον αργά για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Παρόλα αυτά η ΑΕΚ είναι μια ομάδα με λαμπρό μέλλον και πολύ ταλέντο που έχει όλες τις προδιαγραφές για να ξεχωρίσει και στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΚ είχε δυσκολίες κυρίως στην υποδοχή και το πρώτο σετ ολοκληρώθηκε με 25-15 υπέρ του Πανερυθραϊκού. Το δεύτερο σετ ήταν πιο ανταγωνιστικό μέχρι περίπου τους 10 πόντους με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τελικά με 25-12.

Ο Γιώργος Μάντζιος είδε την ομάδα του να βελτιώνεται στο τρίτο σετ. Η ΑΕΚ βελτίωσε το επιθετικό της παιχνίδι, ανέβασε απόδοση στο μπλοκ και κόντραρε περισσότερο τον Πανερυθραϊκό χάνοντας ωστόσο με 25-20.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιώργος Μάντζιος σχολίασε μετά το παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στον Πανερυθραϊκό. Ο Πανερυθραϊκός ήταν πιο αποφασισμένος. Βρεθήκαμε σε μια κακή μέρα και το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε καλά για εμάς».

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X