ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Πιερ Οριόλα για να «τελειώσει» και τυπικά η μεταγραφή (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Στην Αθήνα ο Πιερ Οριόλα για να «τελειώσει» και τυπικά η μεταγραφή (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στην Αθήνα ο Πιέρ Οριόλα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Πιερ Οριόλα για να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην ΑΕΚ.

Όπως σας ενημέρωσε το enwsi.gr, η ΑΕΚ είναι μία «ανάσα» από την απόκτηση του Ισπανού άσοy που έχει αγωνιστεί σε Μπαρτσελόνα και Βαλένθια, και τη φετινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Χιρόνα.

Ο Οριόλα είναι ήδη στην Ελλάδα, για να ολοκληρώσει και τις τυπικές διαδικασίες πριν την ανακοίνωσή του από την ΑΕΚ, ώστε να ενταχθεί στο ρόστερ του Ηλία Καντζούρη.

Συμφωνία και με τον Μπρίτον Λεμάρ

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ συμφώνησε με τον Μπρίντον Λεμάρ και θα τον αποκτήσει μέχρι το τέλος της σεζόν για να ενισχυθεί και να παρουσιάσει ένα καλύτερο πρόσωπο στην συνέχεια.

O Λεμάρ είναι ένας κόμπο γκαρντ, με ύψος 1.93 που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις τις περιφέρειας, με καλό σουτ και ικανότητα στο σκοράρισμα. Κάτι που χρειάζεται πολύ η ΑΕΚ από εδώ και πέρα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Φέτος με την Λεμάν, σε 13 αγώνες στην Γαλλία έχει 10.5 πόντους μέσο όρο, 39.7% στο τρίποντο, ενώ παίρνει 2.2 ριμπάουντ και μοιράζει 1.9 ασίστ, στα περίπου 19 λεπτά που βρίσκεται στο παρκέ. Την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Ενισέι, ενώ στην καριέρα του έχει περάσει από την Τουρκία, την Ιταλία και την Πολωνία.

Ο Λεμάρ θα αντικαταστήσει τον Τιμ Φρέιζιερ στο ρόστερ της «Βασίλισσας», που αναμένεται να λύσει τον συμβόλαιο του αύριο και να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X