Ο Μάνος Τζανακάκης, νικητής της δημοπρασίας της ΚΑΕ ΑΕΚ - Το ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε στη «ΦΛΟΓΑ»

Ο Μάνος Τζανακάκης, νικητής της δημοπρασίας της ΚΑΕ ΑΕΚ - Το ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε στη «ΦΛΟΓΑ»
Photo Credits: INTIME

Η δημοπράτηση της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας.

Ο γνωστός «Ενωσίτης», και αντιπρόεδρος του Σ.Φ. ΑΕΚ Hρακλείου Κρήτης, κ. Μάνος Τζανακάκης, ήταν ο «νικητής» της δημοπρασίας για τις αυθεντικές φανέλες των αθλητών της ΚΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρη Μαυροειδή, Γιάνις Στρέλνιεκς και Ακίλ Μίτσελ.

Το ποσό, που συγκεντρώθηκε, παραδόθηκε στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Η ΦΛΟΓΑ» – Φλόγα Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια.
Η δημοπράτηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του καρκίνου της Παιδικής Ηλικίας. Η οικογένεια της ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον Μάνο Τζανακάκη για τη γενναία προσφορά του, αλλά ευχαριστεί και όλους όσοι εκ των συνενωσιτών συμμετείχαν στη διαδικασία.
Ο κ. Τζανακάκης δεσμεύτηκε μάλιστα, ότι θα επιστρέψει τις φανέλες στην ΑΕΚ BC για να τοποθετηθούν στο «Μουσείο» της «Βασίλισσας», όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες ανάπτυξης στις εγκαταστάσεις του Olympic Hall ΄Ανω Λιοσίων.

Δείτε τις φωτο:

Ο Μάνος Τζανακάκης, νικητής της δημοπρασίας της ΚΑΕ ΑΕΚ - Το ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε στη «ΦΛΟΓΑ» Ο Μάνος Τζανακάκης, νικητής της δημοπρασίας της ΚΑΕ ΑΕΚ - Το ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε στη «ΦΛΟΓΑ» Ο Μάνος Τζανακάκης, νικητής της δημοπρασίας της ΚΑΕ ΑΕΚ - Το ποσό που συγκεντρώθηκε παραδόθηκε στη «ΦΛΟΓΑ»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X