Super League: Στην Κρήτη ο Άρης, επιστρέφει στο Περιστέρι ο Ατρόμητος

Super League: Στην Κρήτη ο Άρης, επιστρέφει στο Περιστέρι ο Ατρόμητος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τις αναμετρήσεις Ατρόμητος-Λεβαδειακός και ΟΦΗ-Άρης ολοκληρώνεται η 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο Περιστέρι (18:00, Novasports Prime) το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, όπου ο Ατρόμητος θέλει να βγάλει αντίδραση μετά την ήττα στον Βόλο και να πάρει πάση θυσία το τρίποντο που θα διατηρήσει ζωντανές τις μαθηματικές ελπίδες του για την εξάδα. Ντεμπούτο για τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του Λεβαδειακού, με τους Βοιωτούς να ψάχνουν την τρίτη φετινή νίκη τους, η μία εκ των οποίων είχε έρθει επί των Περιστεριωτών στον α’ γύρο. Απόντες για τους γηπεδούχους ο τιμωρημένος Ντε Μποκ και ο τραυματίας Κλωναρίδης, ενώ για τον Λεβαδειακό επανέρχονται οι Σκβάρκα, Γιαννιώτας, αλλά απουσιάζουν οι Σαβιέρ, Τορό, Μουτίνιο, Μπαχανάκ και ο τιμωρημένος Τζημόπουλος.

Στις 19:30 (Cosmote Sport1) ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη και θέλει να επιβεβαιώσει την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, έχοντας… αναγεννηθεί στον β’ γύρο του πρωταθλήματος. Επιβεβλημένη η αντίδραση για τους Θεσσαλονικείς που έρχονται από τέσσερις διαδοχικές ήττες και έξι στα επτά τελευταία παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να μπαίνει σε κίνδυνο πλέον όχι μόνο η Ευρώπη, αλλά και η παρουσία τους στα πλέι οφ. Προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τους Κρητικούς, αφού εκτός του τιμωρημένου Πασαλίδη, έχασαν και δεύτερο στόπερ, τον Διαμαντή, μαζί με τον Νέιρα, αλλά επανέρχεται ο Ντικό. Για τον Άρη απουσιάζει ο τιμωρημένος Μπράμπετς, όμως επιστρέφει ο Ντουκουρέ, ενώ διαθέσιμος θα είναι τελικά και ο Φαμπιάνο.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X