ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

Εικόνες από το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς της Τούμπας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή στο ματς με τον ΠΑΟΚ και έχασε με 2-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στην Τούμπα

Γιώργος Αθανασιάδης: Στο πρώτο γκολ του ΠΑΟΚ η μπάλα κοντράρει πάνω στον Βίντα και αλλάζει πορεία. Φαίνεται πως την περιμένει αλλού και την βλέπει ξαφνικά να πηγαίνει αλλού. Και φαίνεται να καθυστερεί να κινηθεί προς την μπάλα. Στο δεύτερο γκολ, θα έπρεπε να είχε βγει για να καθαρίσει την φάση και έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης.

Λάζαρος Ρότα: Δυσκολεύτηκε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο στα ανασταλτικά καθήκοντα από την πλευρά του. Έβγαινε πολλές φορές από εκεί και ο Κωνσταντέλιας και βρισκόταν απέναντι σε δυο αντιπάλους. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του, έκανε λάθη στις συνεργασίες του με τον Άμραμπατ και με όποιον παίκτη είχε μπροστά του.

Ντομαγκόι Βίντα: Γενικώς στο ματς δεν πατούσα καλά. Μένει σχετικά μακριά από τον Νάρεϊ στην φάση του γκολ και η μπάλα κτυπάει στο πόδι του και καταλήγει στα δίχτυα. Υπήρχαν πάλι φάσεις πολλές τις οποίες διαχειρίστηκε με την εμπειρία του. Όμως έκανε και κάποια αβίαστα λάθη, ειδικά με την μπάλα στα πόδια του. Και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, αυτά τα λάθη ήταν μεγάλα.

Αρόλντ Μουκουντί: Για μια ακόμα φορά ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός ήταν αυτός που καθάριζε την… μπουγάδα σε πολλές φάσεις και που έσπευδε να καθαρίσει δύσκολες καταστάσεις. Ήταν σωστές στις καλύψεις που έκανε, κράτησε τις περισσότερες φορές σωστά την θέση του και έβγαινε και κερδισμένος στις πιο πολλές προσωπικές μονομαχίες.

Εχσάν Χατζισαφί: Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν θετικός. Κρατούσε σωστά την θέση του, ενώ κέρδισε και αρκετές φάσεις. Στα ανεβάσματα που έκανε στην επίθεση, στο πρώτο ημίχρονο βοήθησε σημαντικά, έχασε και μια ευκαιρία για να σκοράρει ο ίδιος. Και ακόμα και στο δεύτερο ημίχρονο, ήταν απ’ αυτούς που προσπάθησαν.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Έκανε ένα σχετικά μουδιασμένο ξεκίνημα στο παιχνίδι, με αποτέλεσμα να χαθούν μονομαχίες στην μεσαία γραμμή και επίσης να μείνουν κάποιες φορές κενά στον χώρο ευθύνης του. Όσο περνούσε η ώρα έδειχνε και να πατάει λίγο καλύτερα στο γήπεδο. Αλλά και να έχει καλύτερες επιλογές με την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο κάποια στιγμή έπαιζε σχεδόν μόνος του στην μεσαία γραμμή. Και πάλευε να καλύψει χώρους αλλά και να απλώσει το παιχνίδι. Στο δεύτερο γκολ πάντως, έχει και αυτός ευθύνη.

Γενς Γιόνσον: Δεν ήταν σε καλό βράδυ ο Δανός χαφ. Και ο Γιόνσον στο ξεκίνημα του παιχνιδιού είχε ένα μούδιασμα και έκανε κακές εκτιμήσεις σε φάσεις. Αλλά η ΑΕΚ άρχισε να ισορροπεί  το παιχνίδι, όταν ο Δανός πάτησε πολύ καλύτερα στο γήπεδο και είχε και πιο σωστές θέσεις και επιλογές με την μπάλα στα πόδια του. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο, όσο έπαιξε, έχασε πολλές φορές την θέση του και έκανε λάθη.

Σέρχιο Αραούχο: Ήταν φανερό πως τον είχε στοχοποιήσει από την αρχή του ματς. Ειδικά ο Αουγκούστο ήταν φανερά σε ειδική… αποστολή πάνω του, προκειμένου να του χαλάσει το μυαλό. Και μάλλον έπιασε. Προσπάθησε να βοηθήσει στην επιθετική λειτουργία, αλλά δεν του βγήκαν οι συνεργασίες. Και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαφανισμένος.

Νορντίν Άμραμπατ: Στο πρώτο ημίχρονο πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του από την πλευρά του. Και δημιούργησε ζητήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ. Περισσότερο για κερδισμένες στατικές φάσεις, αλλά όχι για κάτι περισσότερο. Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξε πολλές θέσεις μέσα στο γήπεδο. Πήρε πολλές μπάλες στα πόδια του, αλλά του έλλειψε η αποτελεσματικότητα.

Ορμπελίν Πινέδα: Άργησε και αυτός να μπει σε ρυθμό παιχνιδιού. Να πάρει δηλαδή μπάλες στα πόδια του και να προσπαθήσει να βοηθήσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού της ΑΕΚ. Πάντως στο πρώτο ημίχρονο το έκανε ελάχιστες φορές. Ενώ και στο δεύτερο ημίχρονο, ακόμα και όταν μετακινήθηκε στον άξονα, δεν κατάφερε να βοηθήσει, καθώς δεν είχε σωστές επιλογές.

Λιβάι Γκαρσία: Δεν τον πήγε καθόλου το παιχνίδι. Όμως στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε μια κερδισμένη κόκκινη κάρτα του Ίνγκασον, όταν ξέφυγε και εβγαινε μόνος του και ο αμυντικός του ΠΑΟΚ τον γκρέμισε. Ωστόσο γενικώς με τον τρόπο που έπαιξε η ΑΕΚ, ούτε τροφοδοτήθηκε σωστά, ούτε βοηθήθηκε να μπει στο ματς.

Στίβεν Τσούμπερ: Από την στιγμή που μπήκε στο ματς ήταν πολύ δραστήριος, πήρε προσπάθειες πάνω του και δοκίμασε να απειλήσει πολύ πιο ορθόδοξα την αντίπαλη εστία, απ’ ότι το έκανε η ΑΕΚ χωρίς αυτόν. Και θα μπορούσε να είχε σκοράρει.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Από την ώρα που μπήκε στο ματς, έδωσε κάπως μια πνοή και μια ουσία στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ. Δεν του βγήκαν όλα όσα δοκίμασε, αλλά έδωσε ένα σχετικό πλάτος στις επιθέσεις της ομάδας.

Νίκλας Ελίασον: Δεν βρήκε χώρους από την πλευρά του, καθώς από την ώρα που μπήκε στο ματς, όλος ο ΠΑΟΚ προσαρμόστηκε πάνω στο να του κλείσει τους χώρους. Πήρε πρωτοβουλίες, αλλά δεν του βγήκαν οι τελικές προσπάθειες του.

Τομ Φαν Βέερτ: Γέμισε η περιοχή του ΠΑΟΚ από τότε που μπήκε μέσα στο παιχνίδι. Και έχασε και μια καλή ευκαιρία να σκοράρει. Έδωσε μάχες, αλλά και αυτός δεν πήρε τις μπαλιές που έπρεπε.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Ήταν πολύ πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι της ΑΕΚ, σε σχέση με τον Ρότα. Όχι μόνο διότι έχασε μια μεγάλη ευκαιρία μ’ ένα δικό του σουτ. Αλλά γενικώς διότι ήταν πολύ πιο αποτελεσματικός ο τρόπος που συνεισέφερε στην επιθετική λειτουργία.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X