Ρεσιτάλ γραφικότητας στην Τούμπα - Οπαδοί του ΠΑΟΚ κρέμασαν μεζούρες στις δηλώσεις του Σάντος!

Ρεσιτάλ γραφικότητας στην Τούμπα - Οπαδοί του ΠΑΟΚ κρέμασαν μεζούρες στις δηλώσεις του Σάντος!
Photo Credits: INTIME

Γραφικές καταστάσεις από τους φίλους του ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κουραστικοί, γραφικοί και τραγικοί στην Τούμπα. Η ΑΕΚ ηττήθηκε με 2-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ με τον διαιτητή Έσπεν Έσκας να είναι MVP για την ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Ραζβάν Λουτσέσκου να προσπαθεί να ενισχύσει την τοξικότητα με επιθέσεις κατά της Ένωσης.

Ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει από κοντα το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ. Την ώρα που έκανε δηλώσεις στην κάμερα, έξω από το γήπεδο της Θεσσαλονίκης κάποιος πέρασε από πίσω του και του πέρασε στον λαιμό μεζούρες. Ο Πορτογάλος τεχνικός μόλις το αντιλήφθηκε τις έβγαλε και του τις επέστρεψε.

Ακόμα ένα ρεσιτάλ γραφικότητας από τους Θεσσαλονικείς που δείχνουν πόσο κόμπλεξ έχουν.Ρεσιτάλ γραφικότητας στην Τούμπα - Οπαδοί του ΠΑΟΚ κρέμασαν μεζούρες στις δηλώσεις του Σάντος! Ρεσιτάλ γραφικότητας στην Τούμπα - Οπαδοί του ΠΑΟΚ κρέμασαν μεζούρες στις δηλώσεις του Σάντος! Ρεσιτάλ γραφικότητας στην Τούμπα - Οπαδοί του ΠΑΟΚ κρέμασαν μεζούρες στις δηλώσεις του Σάντος!

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X