ΑΕΚ: Δεν προχωρά η απόκτηση Μόργκαν, στροφή στον Λέμαρ

ΑΕΚ: Δεν προχωρά η απόκτηση Μόργκαν, στροφή στον Λέμαρ
Photo Credits: INTIME

Δεν προχωρά η υπόθεση του Ματ Μόργκαν στην ΑΕΚ - Στρέφεται στον Μπρίντον Λέμαρ

Η ΑΕΚ ψάχνει τον αντικαταστάτη του Φρέιζιερ και ένα από τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες είναι αυτό του Ματ Μόργκαν.

Ο Μόργκαν, που ανήκει στη Λε Μαν ήταν εξαρχής μια αρκετά δύσκολη υπόθεση, με τον ίδιο με ανάρτησή του στα social media να υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία με την ΑΕΚ.

Ο Μόργκαν αναφέρει ότι είναι ακόμη παίκτης της Λε Μαν, κάτι που επί της ουσίας δείχνει τη διάθεση του παίκτη να μείνει στην γαλλική ομάδα.

Η Βασίλισσα ωστόσο, όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, έχει εναλλακτική και αυτή είναι του συμπαίκτη του στη Λε Μαν, Μπρίντον Λέμαρ.

O Λεμάρ είναι ένας κόμπο γκαρντ, με ύψος 1.93 που μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις τις περιφέρειας, με καλό σουτ και ικανότητα στο σκοράρισμα.

Φέτος με την Λεμάν, σε 12 αγώνες στην Γαλλία έχει 10.5 πόντους μέσο όρο, 40.7% στο τρίποντο, ενώ παίρνει 2 ριμπάουντ και μοιράζει 2 ασίστ, στα 18 λεπτά που βρίσκεται στο παρκέ. Την προηγούμενη χρονιά αγωνιζόταν στην Ενισέι, ενώ στην καριέρα του έχει περάσει από την Τουρκία, την Ιταλία και την Πολωνία.

Αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις σύντομα, με βασική προϋπόθεση , να λύσει το συμβόλαιο του ο Φρέιζιερ και να πάει στην καινούργια του ομάδα, ώστε να ελευθερωθεί μια θέση στην περιφέρεια.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Για την ΑΕΚ δεν άλλαξε τίποτα
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X