«Μεσσίας» Λιονέλ για την Παρί, ολοκλήρωσε την ανατροπή (4-3) στην ανατροπή με φαουλάρα στο 95'!

«Μεσσίας» Λιονέλ για την Παρί, ολοκλήρωσε την ανατροπή (4-3) στην ανατροπή με φαουλάρα στο 95'!
Photo Credits: INTIME

Με μια τρομερή απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 95', ο Μέσι ολοκλήρωσε την ανατροπή στην ανατροπή (4-3) για την Παρί κόντρα στη Λιλ. Αποχώρησε τραυματίας ο Νεϊμάρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφές στις νίκες για την Παρί Σεν Ζερμέν με… υπογραφή Λιονέλ Μέσι!

Οι Παριζιάνοι επικράτησαν 4-3 -και μάλιστα με ανατροπή στην ανατροπή– υποδεχόμενοι τη Λιλ για την 24η αγωνιστική της Ligue 1.

Η ομάδα του Κριστόφ Γκαλτιέ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων πριν το 20′. Ο Εμπαμπέ άνοιξε το σκορ στο 11′ με εκπληκτική ατομική ενέργεια και πλασέ, για να έρθει στο 17′ ο Νεϊμάρ να διαμορφώσει από κοντά το 2-0.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι όχι μόνο βρήκαν απάντηση, αλλά έφεραν το ματς «τούμπα» (2-3) χάρη στα τέρματα των Ντιακιτέ (24′), Νταβίντ (58′) και Μπαμπά (69′).

Ενδιάμεσα, στις αρχές του δεύτερου μέρους (51′), ο Γκαλτιέ χρειάστηκε να διαχειριστεί ακόμα ένα «σοκ». Συγκεκριμένα, ο Νεϊμάρ τραυματίστηκε στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο και κλάματα (μένει να φανεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος ενόψει και των επόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του).

Όπως είναι φυσιολογικό, οι γηπεδούχοι αύξαναν την πίεσή τους όσο το παιχνίδι έμπαινε στην τελική ευθεία. Και… δικαιώθηκαν. Πρώτο χτύπημα από τον Εμπαπέ με προβολή στο 87′, δεύτερο από τον Μέσι με μαγική απευθείας εκτέλεση φάουλ (δοκάρι και μέσα) στο 90’+5′ και το «τρίποντο» στην Παρί!

 

Έτσι, οι Παριζιάνοι αφενός απέφυγαν την τέταρτη σερί ήττα τους σ’ όλες τις διοργανώσεις. Αφετέρου, ανέβηκαν στους 57 βαθμούς και στο +8 από τη δεύτερη Μαρσέιγ (ματς λιγότερο). Από την άλλη, η Λιλ παρέμεινε στους 41 πόντους ούσα 6η.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X