Εκνευρισμένος Έμερι με Μαρτίνες: «Δεν του είπα να ανέβει για να ισοφαρίσουμε»

Βιγιαρεάλ: Ο Έμερι πιστεύει στην ανατροπή παρά το 2-0 της Λίβερπουλ
Photo Credits: INTIME

Ο Ουνάι Έμερι τα... είχε με τον τερματοφύλακα του, Μαρτίνες μετά το Άστον Βίλα-Άρσεναλ.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Άρσεναλ επικράτησε με 2-4 εκτός έδρας της Άστον Βίλα και διατηρήθηκε στην κορυφή της Premier League. Με το σκορ στο 2-3 στις καθυστερήσεις, ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα και πρωταθλητής κόσμου με την Αργεντινή, Εμιλιάνο Μαρτίνες αποφάσισε να ανέβει για να ισοφαρίσει. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αφήσει ανυπεράσπιστη την εστία του για το 4-2, το οποίο έκανε ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι.

Μετά το παιχνίδι ο Έμερι τόνισε πως δεν είχε δοθεί η οδηγία στον Μαρτίνες να το κάνει αυτό, δείχνοντας την ενόχληση του.

«Ποτέ δεν είπα στον τερματοφύλακά μου να ανέβει στην αντίπαλη περιοχή για να πετύχει ένα γκολ στο 92ο λεπτό. Γιατί ίσως, δεν ξέρω ακριβώς τα δεδομένα, η πιθανότητα να το κάνεις είναι μία στις 100. Και γιατί ίσως, στις 20 φορές που η αντίπαλη ομάδα θα βγάλει αντεπίθεση, θα σκοράρει τις 10. Και σήμερα αυτό έγινε. Μπορούμε να χάσουμε 2-3, αλλά το 2-4 δεν είναι καλό» είπε ο Έμερι.

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X