Σπανούλης: «Χτυπήσαμε στις αδυναμίες της ΑΕΚ στο τελευταίο δεκάλεπτο- Πολύ καλή ομάδα η ΑΕΚ»

ΑΕΚ- Περιστέρι: Συνεχείς διαμαρτυρίες από τον Σπανούλη - Απέβαλαν τον προκλητικό Πολέμη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη με την λήξη του αγώνα

Το Περιστέρι προκρίθηκε στον τελικό καθώς νίκησε 65-77 την ΑΕΚ, με τον Βασίλη Σπανούλη να πλέξει το εγκώμιο της Ένωσης.

«Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, το είχαμε πει, και ο φίλος μου ο Ηλίας (Καντζούρης) κάνει εξαιρετική δουλειά.», είπε ο Βασίλης Σπανούλης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Πραγματικά είναι κάτι τρομερό. Το σημαντικότερο είναι η νοτροπία και ο χαρακτήρας που δείξαμε όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Το ματς ήταν δύσκολο. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, το είχαμε πει, και ο φίλος μου ο Ηλίας (Καντζούρης) κάνει εξαιρετική δουλειά. Εμείς προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες και στο τελευταίο δεκάλεπτο παίξαμε τρομερή άμυνα, βγάλαμε καρδιά.

Είναι μια τεράστια στιγμή για τον Δήμο Περιστερίου. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του Περιστερίου, από τη διοίκηση μέχρι όλους όσοι δουλεύουν για την ομάδα. Δεν είναι εύκολο σε πέντε μήνες να γίνεις ομάδα με τόσους νέους παίκτες, ν’ αλλάξεις τους στόχους, το παιχνίδι, ν’ αλλάξεις τελείως δομή, ν’ αλλάξεις φιλοσοφία και νοοτροπία. Θέλει εγχείρηση εγκεφάλου αυτό, είναι δύσκολο.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτή τη γιορτή του μπάσκετ, έχουμε κάνει δύο τεράστιες νίκες και θα προσπαθήσουμε να ετοιμάσουμε για τον τελικό όσο καλύτερα γίνεται», δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της ΕΡΤ, αποφεύγοντας να επιλέξει μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού για αντίπαλο στον τελικό της Κυριακής.

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X