Γιάνκοβιτς: «Προτιμώ να ασχολούμαστε με το μπάσκετ και όχι με τους διαιτητές»

Γιάνκοβιτς: «Προτιμώ να ασχολούμαστε με το μπάσκετ και όχι με τους διαιτητές»
Photo Credits: INTIME

«Προτιμώ να ασχολούμαστε με το μπάσκετ και όχι με τους διαιτητές», δήλωσε μετά τον ημιτελικό με το Περιστέρι ο άσος της ΑΕΚ, Βλάντο Γιάνκοβιτς

Το ισχυρό δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες της ΑΕΚ τόνισε ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, μετά την ήττα από το Περιστέρι bwin στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με τον έμπειρο άσο να δηλώνει για τη διαιτησία: «Προτιμώ να ασχολούμαστε με το μπάσκετ και όχι με τους διαιτητές».

«Συγχαρητήρια στο Περιστέρι, πάλεψε μέχρι το τέλος. Εμείς είχαμε κάποιες ευκαιρίες να πάρουμε το πλεονέκτημα, αλλά δεν τα καταφέραμε», είπε ο Γιάνκοβιτς

«Κρίθηκε σε λεπτομέρειες το παιχνίδι. Εμείς από την πλευρά μας κάναμε αυτό που έπρεπε, παίξαμε σαν γροθιά και είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Δώσαμε μια απάντηση μετά τις δύο τελευταίες εμφανίσεις μας. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και να συνεχίσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη χρονιά, γιατί είχαμε πολλά απρόοπτα», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Ήμασταν πτώμα, αλλά όσο μπορούσαμε τα δώσαμε όλα, κυριολεκτικά».

Σε ερώτηση για τη διαιτησία απάντησε: «Θα προτιμούσα να μην σχολιάσω κάτι. Προτιμώ να ασχολούμαστε με το μπάσκετ και όχι με τους διαιτητές».

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X