Marca για Μαρσέλο: «Θα προπονείται με τη Ρεάλ μέχρι να βρει νέα ομάδα»

Λύγισε πάλι ο Μαρσέλο - Τραυματίστηκε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Η Marca υποστηρίζει πως ο Μαρσέλο μετά την αποδέσμευση του από τον Ολυμπιακό, θα προπονείται με τη Ρεάλ μέχρι να βρει ομάδα.

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πέρασε και δεν… ακούμπησε στον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο. Η… «βόμβα» τελικά αποδείχθηκε τζούφια, αφού ο Βραζιλιάνος χώρισε τους δρόμους του με την ομάδα του Πειραιά. Δίχως αμφιβολία η πιο αποτυχημένη μεταγραφή της δεκαετίας.

Σύμφωνα με τη «Marca», ο αριστερός μπακ θα επιστρέψει στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Ρεάλ Μαδρίτης μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. Ο Μαρσέλο θα προπονείται με τους Μαδριλένους μέχρι να πάει στον σύλλογο που θα τον εμπιστευτεί μετά το αποτυχημένο πέρασμα του από τον Ολυμπιακό.

Στον Ολυμπιακό αγωνίστηκε συνολικά σε 10 ματς, ενώ πέτυχε τρία γκολ (όλα στο Κύπελλο), ενώ ξεκίνησε μόλις δύο φορές στην αρχική ενδεκάδα. Μόλις 92 λεπτά πάτησε χορτάρι στη Superleague.

Στη Ρεάλ αγωνίστηκε από το 2007 μέχρι το 2022, πριν έρθει στην Ελλάδα, όπου έμεινε μόνο λίγους μήνες.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X