Το φιάσκο με Μαρσέλο ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό! - Η πιο αποτυχημένη μεταγραφή της δεκαετίας

Το φιάσκο με Μαρσέλο ολοκληρώθηκε στον Ολυμπιακό! - Η πιο αποτυχημένη μεταγραφή της δεκαετίας
Photo Credits: INTIME

Ο Μαρσέλο υπέγραψε τη λύση τη συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όσο ένας γάμος του Απόστολου Γλέτσου κράτησε η μεταγραφή του Μαρσέλο στον Ολυμπιακό, καθώς ο Βραζιλιάνος υπέγραψε τη λύση του συμβολαίου του.

Η… «βόμβα» που τελικά αποδείχθηκε τζούφια έληξε άδοξη τη συνεργασία της με την ομάδα του Πειραιά, με τον Μαρσέλο πλέον να θεωρείται ως η πιο αποτυχημένη μεταγραφή της δεκαετίας.

Αυτό που υπήρχες ως φήμη τις τελευταίες ώρες, έγινε πράξη, καθώς ο Βραζιλιάνος αμυντικός υπέγραψε σήμερα τη λύση του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους». Για τις διαδικασίες που είχαν ξεκινήσει σας είχε ενημερώσιε ήδη από χθες το enwsi.

Ο Μαρσελό είχε μείνει εκτός αποστολής στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και στα τρία του Κυπέλλου με Άρη και ΑΕΚ, ενώ τελευταία φορά που αγωνίστηκε με την ομάδα ήταν στις 11/01 στο δεύτερο παιχνίδι του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο όπου σκόραρε κι ένα γκολ.

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X