«Παραμονεύει» για τον πάγκο της Ατλέτικο ο Μαρθελίνο (ΦΩΤΟ)

«Παραμονεύει» για τον πάγκο της Ατλέτικο ο Μαρθελίνο (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Επιθυμία του Μαρθελίνο να καθίσει στον πάγκο της Ατλέτικο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ θέλει σύμφωνα με την «Marca» να αναλάβει την Ατλέτικο Μαδρίτης, όμως θα πρέπει να περιμένει έως ότου «εκπνεύσει» το συμβόλαιο του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ θέλει σύμφωνα με την ισπανική «Marca» να γίνει ο επόμενος προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο Αστουριανός κόουτς, ο οποίος αυτή την εβδομάδα επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Χιχόν, δεν διστάζει να δείξει τον… οδικό του χάρτη σε όσους τον ρωτούν για τον πάγκο των ονείρων του. Και ναι αυτός οδηγεί στο Civitas Metropolitano.

Ο πρώην προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο, μεταξύ άλλων, είναι πρόθυμος να κληρονομήσει τη θέση του Ντιέγκο Σιμεόνε. Το πρόβλημα για τον Μαρθελίνο είναι ότι αυτή η επιλογή δεν θα ανοίξει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την επόμενη σεζόν αφού ο Τσόλο θα παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης και θα εκπληρώσει το συμβόλαιό του που «εκπνέει» το 2024.

Ο 57χρονος Μαρθελίνο λοιπόν θα πρέπει να περιμένει τουλάχιστον αυτή τη σεζόν και την επόμενη. Δεν είναι τυχαίο, σε όλα όσα έχουν ειπωθεί, ότι έχει αλλάξει ατζέντη το τελευταίο διάστημα.

Ο Εουχένιο Μπότας, που ρύθμιζε πάντοτε τη μοίρα του, έχει δώσει πλέον τη θέση του στον Μανόλο Γκαρθία Κιλόν, πρώην έμπιστο εκπρόσωπο του Χιλ Μαρίν αν και οι σχέσεις του με τους «ροχιμπλάνκος» δεν είναι και οι καλύτερες από τότε που ο Τεό Ερναντές μετακόνισε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Μαρθελίνο δεν είναι ο μόνος άνθρωπος που τριγυρνάει στον πάγκο της Ατλέτικο. Ένας άλλος που εμφανίζουν οι Ισπανοί ως υποψήφιο μνηστήρα είναι ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, επίσης χωρίς δουλειά επί του παρόντος, είναι ένα όνομα ππου έχει συνδεθεί με την Ατλέτι.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X