Η αποδεκατισμένη ΑΕΚ κόντρα στον Περιστέρι για μια θέση στον Τελικό (15:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Η αποδεκατισμένη ΑΕΚ κόντρα στον Περιστέρι για μια θέση στον Τελικό (15:45, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Περιστέρι στον πρώτο ημιτελικό του Φάιναλ-8

Η ώρα του μεγάλου ημιτελικού έφτασε για την ΑΕΚ που αντιμετωπίζει το φιλόδοξο Περιστέρι (ΕΡΤ3) σε μια μάχη που θα δώσει το εισιτήριο για τον Τελικό της Κυριακής.

Η Ένωση που πέρασε με τα χίλια ζόρια τον Πανιώνιο, κάνοντας μια πολύ κακή εμφάνιση, θέλει να βελτιώσει την εικόνα της και να φανεί ανταγωνιστική σε αυτόν τον αγώνα. Ο Ηλίας Καντζούρης έχει πάρα πολλά προβλήματα και θα πρέπει να σκεφτεί διάφορες αλχημείες για να καλύψει. Ο Μίτσελ, μετά τον τραυματισμό του, φυσικά δεν θα αγωνιστεί και περιμένουν στην ομάδα να δουν το μέγεθος της ζημιάς από τις εξετάσεις του.

Ο Μάιλς που δέχτηκε ένα χτύπημα στο γόνατο δεν θα μπορέσει ούτε εκείνος να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας. Αν συνυπολογίσουμε ότι ο Μάντσεν είναι στην Αθήνα, ο Μαυροειδής δεν μπορεί να αγωνιστεί ακόμα και ο Κόνιαρης δεν βρίσκεται στην αποστολή, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι ο προπονητής της Ένωσης θα στηριχθεί πολύ, στους ΜακΓκρίφ και Γόντικα, με βοήθειες από Γιάνκοβιτς και Πετρόπουλο μέσα στην ρακέτα.

Από την άλλη μεριά η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δεν έχει προβλήματα, βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και πέτυχε μια νίκη με πειστική εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ. Το Περιστέρι έχει χάσει δύο φορές από την ΑΕΚ φέτος και σίγουρα δεν θέλει να τριτώσει το κακό, ώστε να πάει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X