Ο... περίπατος των Μπακς στο Σικάγο επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο

Ο... περίπατος των Μπακς στο Σικάγο επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Αντετοκούνμπο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν… περίπατο στο Σικάγο επικρατώντας των Μπουλς με 112-100, σε ένα ματς που επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ αποχώρησε με πρόβλημα στον καρπό μετά από άτσαλη πτώση του στην βάση της μπασκέτας σε προσπάθειά του να ανακόψει τον Κόμπι Ουάιτ.

Στα 9 λεπτά που αγωνίστηκε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε 2 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 ασίστ, γράφοντας ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος πασέρ στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς.


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, τα «Ελάφια» έστησαν από νωρίς πάρτι στο Σικάγο, κλείνοντας το πρώτο δωδεκάλεπτο, προηγούμενοι με 24-34, ενώ έκλεισαν το ημίχρονο στο +12 (49-61).

Η υπεροχή των Μπακς συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, με τα «Ελάφια» να φτάνουν με άνεση στη νίκη, αυξάνοντας το ρεκόρ τους στο 41-17 και πλέον βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πρώτη θέση και τους Μπόστον Σέλτικς.



Ο Μπρουκ Λόπεζ με 33 πόντους και 7 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους Μπακς, με τον Τζεβόν Κάρτερ να ακολουθεί έχοντας 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ενώ για τους Μπουλς ξεχώρισε ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 22 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X