Επιβεβαίωση του enwsi.gr από το Kicker: «Ο Μπρουκς ήταν έτοιμος να υπογράψει τριετές στην ΑΕΚ»

Επιβεβαίωση του enwsi.gr από το Kicker: «Ο Μπρουκς ήταν έτοιμος να υπογράψει τριετές στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έφτασε μια ανάσα από έναν πολύ έμπειρο στόπερ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Kicker επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του enwsi.gr πως η ΑΕΚ έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή του Αμερικανού στόπερ, Τζον Άντονι Μπρουκς από την Μπενφίκα.

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει ότι οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνονταν για ενίσχυση με φόντο την προσπάθεια για την κατάκτηση του νταμπλ και είχαν ξεχωρίσει μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού, που θα μπορούσε να βοηθήσει. Αυτός, ήταν ο 30χρονος Αμρερικανογερμανός που ανήκει στην Μπενφίκα και δόθηκε δανεικός στην Χόφενχαϊμ.

Η πρόταση που έγινε από τον Δικέφαλο ήταν αρκετά καλή μιας και η Ένωση προσέφερε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ωστόσο ο ίδιο φαίνεται πως δελεάστηκε από το μεγαλύτερο συμβόλαιο που του έδωσαν οι Γερμανοί.

Το Kicker τώρα επιβεβαιώνει όσα έγραφε προ αρκετών εβδομάδων το enwsi.gr για το πόσο έτοιμη ήταν η ΑΕΚ να αποκτήσει τον έμπειρο στόπερ.

Kicker για ΑΕΚ και Μπρουκς

Αναλυτικά μέρος του δημοσιεύματος του Kicker για τον Μπρουκς και την ΑΕΚ:

«Ο Μπρούκς και ο μάνατζέρ του το χειμώνα και αναζήτησαν έναν κατάλληλο σύλλογο όπου ο έμπειρος αμυντικός θα μπορούσε να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής και να ξαναβρεί το ρυθμό του. Στην πραγματικότητα, βρήκαν αυτό που έψαχναν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του kicker, ο Μπρουκς επρόκειτο να μετακομίσει στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο και μάλιστα λέγεται ότι υπήρχε ήδη τριετές συμβόλαιο έτοιμο για υπογραφή. Μέχρι που μπήκε στο παιχνίδι η Χόφενχαϊμ. Έτσι ο Μπρουκς άλλαξε γνώμη τελευταία στιγμή. Εκείνη τη περίοδο η Χόφενχαϊμ είχε έναν βαθμό από τα τελευταία παιχνίδια του πρώτου μισού της σεζόν με Ουνιόν Βερολίνου και Στουτγάρδη».

Πάνος Λούπος - ΑΕΚ: Περί Αραούχο, Άμραμπατ, Μπρινιόλι, μεταγραφών και ΕΠΟ
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X