Η ΑΕΚ πήγε να πάρει τον Αμερικανό στόπερ Μπρουκς!

Η ΑΕΚ πήγε να πάρει τον Αμερικανό στόπερ Μπρουκς!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έφτασε πολύ κοντά στην απόκτηση του Τζον Άντονι Μπρουκς από την Μπενφίκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφτασε μια ανάσα από την μεταγραφή του Αμερικανού στόπερ, Τζον Άντονι Μπρουκς από την Μπενφίκα!

Το enwsi.gr σας είχε ενημερώσει ότι οι «κιτρινόμαυροι» ψάχνονταν για ενίσχυση με φόντο την προσπάθεια για την κατάκτηση του νταμπλ και είχαν ξεχωρίσει μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού, που θα μπορούσε να βοηθήσει. Αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο 30χρονος Αμρερικανογερμανός που ανήκει στην Μπενφίκα και δόθηκε δανεικός στην Χόφενχαϊμ.

Η πρόταση που έγινε από τον Δικέφαλο ήταν αρκετά καλή μιας και η Ένωση προσέφερε ένα ποσό κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, ωστόσο ο ίδιο φαίνεται πως δελεάστηκε από το μεγαλύτερο συμβόλαιο που του έδωσαν οι Γερμανοί. Οι διαπραγματεύσεις έγιναν την προυγούμενη εβδομάδα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Άλλωστε, η Bundesliga είναι ένα πρωτάθλημα που ξέρει… απ’ έξω ο Μπρουκς καθώς εκεί έπαιζε όλη την καριέρα του. Ο γεννημένος στο Βερολίνο στόπερ ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες της Χέρτα, έφτασε να παίξει στην πρώτη ομάδα και το 2017 η  Βόλφσμπουργκ τον απέκτησε έναντι 17 εκατομμυρίων ευρώ. Το περασμένο καλοκαίρι έμεινε ελεύθερος με την Μπενφίκα να τον αποκτά ως ελεύθερο.

Μόλις δύο παιχνίδια έπαιξε στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας (από ένα λεπτό) ενώ τρεις ακόμα συμμετοχές είχε στις λοιπές ποροτγαλικές διοργανώσεις.

Αλμέιδα για μεταγραφές: «Είμαστε καλά όπως είμαστε»

Υπενθυμίζεται πως χθες, στη Συνέντευξη Τύπου μετά το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενίσχυσης με τον Αργεντινό άσο να απαντά «Έχουμε ένα καλό ρόστερ. Και είμαστε καλά όπως είμαστε. Αυτή η ομάδα είναι καλά. Ο ανταγωνισμός είναι καλά. Εχω δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Κάθε φορά που γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης θα πρέπει να γίνεται με κάτι σημαντικό. Το σημαντικό το έχουμε ήδη. Είμαι ήρεμος σε αυτό το κομμάτι. Είμαι ευτυχισμένος. Επιθυμώ και ζητάω από τον Θεό να συνεχίσουμε όπως είμαστε».

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X