Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ έφτασε (πολύ) κοντά σε κεντρικό αμυντικό - Γιατί «χάλασε» η μεταγραφή

Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ έφτασε (πολύ) κοντά σε κεντρικό αμυντικό - Γιατί «χάλασε» η μεταγραφή
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έφτασε κοντά σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού τις προηγούμενες ημέρες, αλλά...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έφτασε κοντά σε μεταγραφή κεντρικού αμυντικού τις προηγούμενες ημέρες…

Οι «κιτρινόμαυροι» που ψάχνονται για ενίσχυση, λόγω της προσπάθειας που κάνουν για την κατάκτηση του νταμπλ είχαν ξεχωρίσει μια περίπτωση κεντρικού αμυντικού, που θα μπορούσε να βοηθήσει.

Μία περίπτωση δυναμικού στόπερ που είχε μείνει ελεύθερος μάλιστα και έδειχνε ελκυστική περίπτωση. Ωστόσο η μεταγραφή του πήρε αρνητική τροπή, καθώς εάν και η ΑΕΚ έφτασε κοντά στην απόκτησή του ο παίκτης εν τέλει κατέληξε σε άλλη ομάδα. Ο λόγος που «χάλασε» η μεταγραφή εν τέλει ήταν ο οικονομικός, αφού δελεάστηκε από μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Αυτό σημαίνει ότι η Ενωση θα πρέπει να κοιτάξει άλλες περιπτώσεις εάν θέλει να κάνει κάποια μεταγραφή σε αυτή την μεταγραφική περίοδο, πλην βέβαια του Πάολο Φερνάντες που ήρθε από το Βόλο. Τα πράγματα είναι αρκετά ρευστά και οι επόμενες μέρες θα δείξουν πως θα κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο του Γενάρη η ΑΕΚ.

Πάντως, σε κάθε περίπτωση η ΑΕΚ δείχνει ότι χρειάζεται άμεσα και κεντρικό αμυντικό, ενώ θα μπορούσε να ενισχυθεί και στο αριστερό άκρο της άμυνας. Και τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να αποδειχθούν έτοιμοι, μελετημένοι και αποτελεσματικοί.

Να θυμίσουμε ότι χθες παρουσία των Δημήτρη Μελισσανίδη και Ματίας Αλμέιδα έγινε κρίσιμη συνάντηση

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X