StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 15/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 15/2)
Photo Credits: INTIME

Ανάλυση και Προγνωστικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Εξ αναβολής παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική. Ακόμη και στην ώρα του να διεξαγόταν, ντέρμπι κορυφής θα ήταν. Η Άρσεναλ, πρωτοπόρος της Premier League, είδε τη διαφορά να μειώνεται στους 3. Έχασε 1-0 από την Έβερτον, έφερε 1-1 και με την Μπρέντφορντ και έτσι είδε τη Σίτι να την πλησιάζει. Έχει, βέβαια, και ματς λιγότερο. Στο τελευταίο της παιχνίδι, πάντως, αδικήθηκε από τη διαιτησία, μιας και το γκολ της ισοφάρισης της Μπρέντφορντ ήταν αντικανονικό! Ήταν καλύτερη, είχε σπουδαίες ευκαιρίες, αλλά το γκολ του Τροσάρ στο 66’, 4 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, δεν ήταν αρκετό. «Εκτιμούμε τη συγνώμη και την εξήγηση, όμως, θα ήμουν ικανοποιημένος αν μας δώσουν πίσω τους δύο βαθμούς, κάτι που ξέρουμε ότι δεν πρόκειται να συμβεί», είπε ο Αρτέτα. Αν βάλουμε και την ήττα με 1-0 από τη Μάντσεστερ Σίτι, στο «Έτιχαντ», στις 27/1 , μας κάνουν τρία σερί τα ματς χωρίς νίκη για τους «κανονιέρηδες». Τελευταία επιτυχία για την ομάδα του Αρτέτα είναι το 3-2 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις 22/1, για την Premier League. Παραμένει εκτός και για το Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι Στοίχημα ο Ζεσούς, όπως και οι Σμιθ Ρόου και Ελνένι.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να μαζέψει κι άλλο τη διαφορά. Στο -3 είναι τώρα και έχει την ευκαιρία να την «πιάσει», αν τη νικήσει στο «Έμιρεϊτς». Νίκησε 3-1 την Άστον Βίλα στο τελευταίο παιχνίδι, «καθαρίζοντάς» το από το πρώτο ημίχρονο (3-0). Θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ, ενώ λίγο πριν το τέλος η Βίλα είχε και δοκάρι με το βολέ του Ντουράν. Το μοναδικό αρνητικό και μένει να αποδειχθεί πόσο σημαντικό είναι, αποτελεί τον τραυματισμό του Χάαλαντ. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, έχοντας προλάβει να δώσει ασίστ (στον Γκουντογάν), σε φάση που κάλλιστα θα μπορούσε να είχε σκοράρει (αν επέλεγε να πλασάρει στην αρχή). «Αν υπάρχει και το μικρότερο ρίσκο, δεν θα ρισκάρουμε», είπε ο Γκουαρντιόλα με το τέλος του αγώνα. Αλλά όλα δείχνουν ότι ο Νορβηγός επιθετικός είναι εντάξει και θα ξεκινήσει. Στην Αγγλία, μάλιστα, έγραφαν πως αν το παιχνίδι με την Άστον Βίλα ήταν πιο κλειστό και όχι 3-0 στο ημίχρονο, δεν θα τον είχε αντικαταστήσει ο Γκουαρντιόλα, θέλοντας να δείξουν ότι δεν είχε κάτι. Βέβαια, όλα αυτά θα τα δούμε λίγο πριν τη σέντρα. Εκτός σίγουρα ο Στόουνς.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Σε καταπληκτική κατάσταση η Ντόρτμουντ μετά την διακοπή. Μετράει έξι σερί νίκες, οι πέντε για την Bundesliga, με γκολ 17-6. Δύσκολα θα καταφέρει να αμφισβητήσει την κυριαρχία της Μπάγερν Μονάχου εντός συνόρων, εντούτοις είναι μόλις στο -3 από τους πρωτοπόρους Βαυαρούς μετά από 20 αγωνιστικές και συνεχίζει στο Κύπελλο. Πλήγμα η απουσία του Μουκοκό για τον επόμενο ενάμιση, χαμόγελα για την επιστροφή του Αλέ, που ξεπέρασε το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Γεμάτο ταλέντο, εμπειρία, ενθουσιασμό και ταλέντο το ρόστερ, με τον Τέρζιτς να παρουσιάζει μια ομάδα που ρισκάρει και προσφέρει θέαμα στο χορτάρι. Πλην του Μουκοκό, εκτός μάχης είναι και οι Μπάουθα, Βολφ.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Δεν λέει να «στρίψει» με τίποτα η Τσέλσι. Ο Πότερ δεν χρειάζεται καν να κάνει τον… Χάρι, αφού χωρίς ίχνος υπερβολής έχει από τρεις έως τέσσερις επιλογές σε κάθε θέση της ενδεκάδας! Ο Μπόλι ξόδεψε ένα σκασμό λεφτά )και) τον Ιανουάριο στις μεταγραφές, το ρόστερ ξεχειλίζει από παίκτες για κάθε γούστο, το ερώτημα είναι αν με τέτοια κοσμοπλημμύρα μπορεί να βρεθεί ισορροπία στο χορτάρι και τα αποδυτήρια. Ή αν μπορεί να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση ο προπονητής. Μετά από τρεις σερί ισοπαλίες, η Τσέλσι είναι 10η στην Premier League και το -10 από την τετράδα. Είναι χαρακτηριστικό πως στα οκτώ πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει νικήσει μόλις μια φορά. Ομπαμεγιάνγκ, Μπαντιασιλέ, Μπρόχα, Καντέ, Μαντουέκε, Μεντί και Πούλισικ εκτός για διάφορους λόγους. Αμφίβολοι και οι Φοφανά, Στέρλινγκ, Ζακάρια, Κόβατσιτς.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X