Ατρόμητος-ΑΕΚ: Μία απόφαση που διαλύει το ποδόσφαιρο - Βήμα βήμα η γελοιότητα του σκεπτικού του δικαστή

ΑΕΚ: Οι πιθανές ημερομηνίες για την διεξαγωγή του ματς με τον Ατρόμητο
Photo Credits: INTIME

Ο insider αναλύει βήμα προς βήμα τα έωλα και λογικά άλματα που υπάρχουν στην απόφαση που βγήκε αλλά κυρίως το επικίνδυνο δεδικασμένο που δημιουργείται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπορεί ο Αλέξης Κούγιας να πανηγυρίζει για την σημερινή απόφαση του Πρωτόδικου οργάνου της Superleague. Όμως στην πραγματικότητα πρόκειται όχι μόνο για μια έωλη απόφαση γεμάτη κενά και λογικά άλματα, αλλά δημιουργεί και ένα δεδικασμένο το οποίο απειλεί να βάλει μπουρλότο στην ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά. Το σκεπτικό της απόφασης βγάζει εκτός όλη την μπουρδολογία που αναπτύχθηκε περί μεζούρας, μέτρησης με λέιζερ και άλλα τέτοια σαθρά επιχειρήματα. Εστιάζει αποκλειστικά και μόνο στο θέμα της υπαιτιότητας για το πρόβλημα στα δοκάρια. Η ΑΕΚ στην ένσταση της, ως βασικό στοιχείο ακαταλληλότητας, προβάλλει το σκάψιμο που έγινε στις γραμμές, από τους ανθρώπους του Ατρομήτου, προκειμένου να μεγαλώσει το ύψος. Παρόλα αυτά, ο δικαστής αναφέρει στο σκεπτικό της απόφασης πως δεν αποδεικνύεται το σκάψιμο επειδή δεν το αναφέρει ο Μανούχος στο φύλλο αγώνα. Επομένως αφήνει έξω από το σκεπτικό του όλες τις φωτογραφίες και όλα τα βίντεο που είχαν προσκομιστεί ως αποδεικτικά στοιχεία. Και αφού έβγαλε εκτός τις αποδείξεις για το σκάψιμο, ο δικαστής υποστηρίζει πως ο Ατρόμητος έκανε τα πάντα για να διεξαχθεί το ματς.

Το εντυπωσιακό είναι πως ο δικαστής αποδέχεται ως φυσιολογικό στο σκεπτικό της απόφασής του, να είναι τσιμεντωμένες οι εστίες και να μην μετακινούνται. Κάτι που είναι εντελώς αντίθετο με τους κανονισμούς. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι πως με το σκεπτικό του ο δικαστής αποδέχεται πως ακριβώς επειδή είναι τσιμεντωμένα τα δοκάρια, δεν θα μπορούσαν να τα αντικαταστήσουν με εφεδρικά. Μιλάμε για ρεσιτάλ παραλόγου. Και όλα αυτά προφανώς και καθιστούν έωλη την απόφαση.

Όμως εκεί που μπαίνει… μπουρλότο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι με το δεδικασμένο που δημιουργείται. Διότι πολλά γήπεδα στην Ελλάδα, όχι μόνο του Ατρόμητου, δεν ανήκουν στις ΠΑΕ αλλά είτε στον Δήμου, είτε στον Ερασιτέχνη, είτε κάπου αλλού. Επομένως πλέον με το δεδικασμένο που δημιουργήθηκε, μπορεί μια ομάδα να τσιμεντώσει τις εστίες, χωρίς να έχει εφεδρικές και αν δεν θέλει να παίξει ένα ματς για οποιονδήποτε λόγο, να ακολουθήσει ακριβώς τις ίδιες πρακτικές μ’ ότι έγινε στο Περιστέρι.

Γιώργος Τσακίρης: Καλή Ανάσταση και έπειτα διπλό στο Φάληρο...
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X