Και τώρα για το «διπλό» που θα φωνάξει «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»

Και τώρα για το «διπλό» που θα φωνάξει «ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ»
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, μετά τη νέα «τριάρα» και πριν τη μάχη στην Τούμπα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με όση αυτοσυγκράτηση κι αν οφείλεις να αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι, η αλήθεια είναι πως περιμένεις ότι με αυτή την ομάδα της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, κόντρα σε ομάδες δυναμικότητας Λεβαδειακού, το ματς θα το πάρεις και σχετικά εύκολα. Για να την… πατήσεις, θα πρέπει να το ρίξεις στο σορολόπ και να υποτιμήσεις τον αντίπαλο, αλλά προκειμένου να μην συμβεί αυτό, αποτελεί εγγύηση ο Ματίας Αλμέιδα.

Κάπως έτσι, στο ρελαντί, η «Ένωση» έφτασε τις 13 σερί νίκες στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Opap Arena» και τα 35-2 γκολ. Και προχωράει. Αλλά πρώτα απ’ όλα, έχει την Κυριακή την Τούμπα. Η ΑΕΚ τα έχει κάνει όλα φέτος, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, αλλά από τη στιγμή που δεν είχε νικήσει στη Λεωφόρο και στο Φάληρο, πρέπει να κάνει ένα μεγάλο «διπλό» πριν από τα… επόμενα που θα έρθουν στα play offs.

Και κακά τα ψέματα, με «διπλό» στην Τούμπα την Κυριακή, θα έχει στείλει το πιο ξεκάθαρο μήνυμα τίτλου στους ανταγωνιστές της. Ποτέ δεν ήταν, ποτέ δεν είναι και ποτέ δεν θα είναι εύκολο, ένα ματς στην Τούμπα, όπου και παραδοσιακά πρόκειται για ντέρμπι, εν αντιθέσει με ότι ίσχυε όποτε κατέβαινε ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα.

Η ΑΕΚ είναι για αρκετά πιο ψηλά

Αλλά σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι ξεκάθαρο ότι η ΑΕΚ είναι αρκετά πιο ψηλά. Όπως και σε επίπεδο ψυχολογίας. Όχι επειδή γκέλαρε με τον τρόπο που γκέλαρε χθες ο Λουτσέσκου στην Τρίπολη. Την ΑΕΚ έχουν μπροστά τους, έχουν και αρκετές μέρες για να ξεπεράσουν εντελώς το χθεσινό σοκ.

Έχουμε κι εμείς βέβαια μέρες μπροστά μας για να μιλήσουμε για τη μάχη της Κυριακής. Όσο για το ματς με τον Λεβαδειακό; Πέρα από το… «13άρι», τη μία ακόμα «κιτρινόμαυρη» παράσταση και το πάρτι των 25.000 «Ενωσιτών» στο Ναό, ο Ματίας μας έχει κάνει να μην… θυμόμαστε και με το ποιους ξεκίνησε και το ποιους έκανε αλλαγή. Γιατί πολύ απλά, δεν έχει καμία σημασία! Και δεν νομίζω ότι έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο σε ελληνική ομάδα. Προχωράμε!

Υ.Γ.: Δεν υπάρχουν λόγια για την κατάρα που έχει χτυπήσει τον Νταντσένκο. Όλες μας οι ευχές μαζί του σε αυτές τις τόσο δύσκολες ώρες… Τι να πεις ειλικρινά….

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X