Βέλιτς: «Είναι τρομερό το γήπεδο της ΑΕΚ, πολύ δυνατή ομάδα - Ανήκει το μέλλον στην ΑΕΚ» (VIDEO)

Βέλιτς: «Είναι τρομερό το γήπεδο της ΑΕΚ, πολύ δυνατή ομάδα - Ανήκει το μέλλον στην ΑΕΚ» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε ο Γιασμίνκο Βέλιτς μετά την ήττα του Λεβαδειακού από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Γιασμίνκο Βέλιτς τόσο για την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» όσο και για την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του Λεβαδειακού είπε πως το γήπεδο της Ένωσης είναι τρομερό, ενώ επίσης ανέφερε πως η ΑΕΚ είναι τρομερή ομάδα και το μέλλον ανήκει σε αυτή.

Όσα είπε ο Γιασμίνκο Βέλιτς:

«Σίγουρα, εξαρχής ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς εναντίον της ΑΕΚ. Για να έχουμε τύχη έπρεπε να είμαστε καλοί αμυντικά και να αποφύγουμε τα λάθη και από εκεί και πέρα να κυνηγήσουμε κάτι μπροστά. Ήμασταν καλοί, δεν απείλησε η ΑΕΚ αλλά το πληρώσαμε με δύο λάθη με ένα φάουλ και ένα πέναλτι. Περιμέναμε να πάμε στο ημίχρονο με 1-0 αλλά το δεύτερο γκολ αλάλαξε τα πλάνα μας. Ζητούμενο ήταν να συγκρατήσουμε το σκορ. Στο δεύτερο μέρος δεν δημιούργησε φάσεις η ΑΕΚ πέρα από τις δύο κόντρα επιθέσεις, οι οποίες είναι χαρακτηριστικό της ΑΕΚ και μπορεί . Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, έχουμε το δικό μας πρωτάθλημα εμείς για τον στόχο μας.

Σίγουρα το δικό μας πρωτάθλημα θα παιχτεί μέχρι το τέλος. Κυρίως πρέπει να υπάρχει αυτή η αγωνιστικά και η προσήλωση. Αυτή η προσπάθεια με ομαδικότητα. Χρειαζόμαστε καμία φορά λίγο παραπάνω επιθετικότητα και ενα πιο εύκολο γκολ για να μπορέσουμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς.»

Για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ:

«Τρομερό το γήπεδο. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτό που είδα. Φαντάζομαι και το προπονητικό κέντρο είναι διαφορετικό. Εμείς κάναμε προπονήσεις στους Θρακομακεδόνες. Εχει αλλάξει η ΑΕΚ. Της ανήκει το μέλλον».


Η Ανάλυση του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός από τον Άκη Ζήκο | AEK After 25/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X