Ντέμης: «Η ΑΕΚ κάνει πειστικές νίκες - Με ένα διπλό με ΠΑΟΚ λιγοστεύει τις πιθανότητες του για πρωτάθλημα» (VIDEO)

Ντέμης: «Η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα, αν…»

Ο Ντέμης σχολίασε τη σημερινή νίκη επί του Λεβαδειακού αλλά και τον αγώνα που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Ντέμης Νικολαϊδης στην αποψινή εκπομπή «Monday Football Club» για την ποιότητα του ρόστερ της ΑΕΚ.

Ο Ντέμης σχολιάζοντας αρχικά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό στάθηκε στους παίκτες που διαθέτει η ΑΕΚ στον πάγκο οι οποίοι όπως ανέφερε θα μπορούσε άνετα να είναι και στην βασική ενδεκάδα.

«Τι πάγκο έχει η ΑΕΚ» ανέφερε αρχικά ο Ντέμης και συνέχισε: «Έτυχε εκείνη την ώρα των συνθέσεων διαβάσω τα ονόματα στον πάγκο. Στάνκοβιτς, Ελιάσον, Μάνταλος, Φαν Βέερ, Τσούμπερ, Γαλανόπουλος, Σιντιμέ κτλ. Άμα δεις τον πάγκο θα μπορούσε να είναι και η βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ.  Οι παίκτες έχουν κάποια αξία, δεν αλλάζει η αξία τους, η απόδοση τους αλλάζει. Είδαμε φέτος σε μια ΑΕΚ που έχει σχέδιο, πλάνο, προπονητή όπου παίκτες όπου μπορεί να τα πήγαιναν καλά πέρυσι φέτος να τα πηγαίνουν εξαιρετικά και πρόσθεσε αστειευόμενος: «Χαίρεσαι ή στενοχωριέσαι όταν βγαίνει κάποιος».

Όσον αφορά το σχόλιο του για την σημερινή εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Λεβαδειακό σχολίασε: MVP ο Λιβάι Γκαρσία για μένα, μου αρέσει που δεν πέφτει εύκολα. Και στις δύο φάσεις που κέρδισε το πέναλτι και σκόραρε το πάλεψε πολύ. Η ΑΕΚ δεν ήταν πολύ καλή σήμερα, ήταν ένα ματς όμως που δεν χρειάστηκε και να παίξει περισσότερο. Έχει παίκτες η ΑΕΚ που μπορεί να παίζουν σε πολλές θέσεις. Και αυτό κάνει πολύ πιο εύκολο το έργο του Αλμέιδα Καμιά φορά δεν χρειάζεται και να παίξεις παραπάνω. Ο Λιβάι για μένα καθάρισε το παιχνίδι και έκανε την διαφορά. Οι περισσότερες νίκες της ΑΕΚ είναι νίκες πειστικές.

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος τονίζοντας: «Με ένα διπλό η ΑΕΚ θα λιγοστέψουν πολύ οι πιθανότητες του ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα».

 

 

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X