H Ακαδημία της ΑΕΚ συμμετείχε σε ημερίδα του Radical (Ex)Change (ΦΩΤΟ)

H Ακαδημία της ΑΕΚ συμμετείχε σε ημερίδα του Radical (Ex)Change (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Τι είναι το Radical (Ex)Change που συμμετείχε η Ακαδημία της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της ΠΑΕ ΑΕΚ συμμετείχε σε ημερίδα του Radical (Ex)Change, μιας δράσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης που στοχεύει στην ανάπτυξη ενός δικτύου συνεργασίας μεταξύ των οργανώσεων που εργάζονται για τον Αθλητισμό, για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, με εκείνους που ασχολούνται με την πρόληψη της περιθωριοποίησης και της ριζοσπαστικοποίησης των νέων. Ως “ριζοσπαστικοποίηση” ορίζεται το φαινόμενο του ενστερνισμού απόψεων, θέσεων και ιδεών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στη διάπραξη τρομοκρατικών ενεργειών.

Η εκπαιδευτική εκδήλωση του Radical (Ex)Change, με θέμα «Πρόληψη διεργασιών ριζοσπαστικοποίησης μέσω του αθλητισμού» διοργανώθηκε από το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας και σε αυτή συμμετείχαν εκπρόσωποι αθλητικών συλλόγων, αθλητικών ακαδημιών και ΜΚΟ. Οι συμμετέχοντες μοιράστηκαν τις γνώσεις και την τεχνογνωσία τους, καθώς και τις απόψεις τους σχετικά με τον ρόλο του αθλητισμού ως ισχυρής πλατφόρμας για την πρόληψη της ριζοσπαστικοποίησης και του βίαιου εξτρεμισμού.

Τέλος, το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας κάλεσε όλους να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να συνεχίσουν τις προσπάθειες αντιμετώπισης αυτού του προκλητικού και εξελισσόμενου φαινομένου, εστιάζοντας στην εκπαίδευση της νεολαίας και στη δημιουργία ευαισθητοποίησης σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Radical (Ex)Change συντονίζεται από το Διεθνές Κέντρο Ολυμπιακής Εκεχειρίας (Ελλάδα), με την υποστήριξη και τη συνεργασία του Πανεπιστημίου των Βαλεαρίδων Νήσων (Ισπανία), του Save the Dream (Ιταλία & Ηνωμένο Βασίλειο) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης Πολυαθλητικών Συλλόγων (Βέλγιο).

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X