Ο αρχηγός της Μαρίτιμο μπήκε στο 81' και στο 83' αποβλήθηκε με δύο κίτρινες για… διαμαρτυρία!

Ο αρχηγός της Μαρίτιμο μπήκε στο 81' και στο 83' αποβλήθηκε με δύο κίτρινες για… διαμαρτυρία!
Photo Credits: INTIME

Τρομερό σκηνικό στο Μαρίτιμο-Μπράγκα, με τον αρχηγό των γηπεδούχων, Έντγκαρ Κόστα, να μπαίνει στο ματς στο 81' και στο 83' να αποβάλλεται με δύο κίτρινες κάρτες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Να και κάτι που δεν βλέπουμε συχνά.

Υπάρχουν, βέβαια, αρκετές περιπτώσεις ποδοσφαιριστών, που έρχονται από τον πάγκο ως αλλαγή και σχεδόν αμέσως παίρνουν την άγουσα για τα αποδυτήρια με κόκκινη κάρτα, αλλά, τουλάχιστον, η συντριπτική τους πλειοψηφία είναι για κάποιο μαρκάρισμα.

Ποιος μπορεί για παράδειγμα να ξεχάσει αυτό: Τον Τζιεουά της Γλυφάδας να αντικρίζει την κόκκινη κάρτα μόλις 2 δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου προ δεκαετίας.

Στο Μαρίτιμο-Μπράγκα, όμως, είχαμε κάτι πραγματικά ασυνήθιστο. Ο 35χρονος αρχηγός των γηπεδούχων, Έντγκαρ Κόστα, μπήκε στο ματς στο 81′. Στο 83′, λοιπόν και ενώ δεν είχε προλάβει να ακουμπήσει την μπάλα, διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή για κάρτα, που δεν έβγαλε σε αντίπαλο, ο οποίος έκανε σκληρό τάκλιν σε συμπαίκτη του. Απτόητος, ωστόσο, συνέχισε να διαμαρτύρεται και σε δύο δευτερόλεπτα είδε και δεύτερη κίτρινη κάρτα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί!

Δείτε το βίντεο:

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X