Στην Ολλανδία έβγαλαν... μεζούρα για τα δοκάρια, αλλά δεν έσκαψαν το χορτάρι - Διόρθωσαν το πρόβλημα και έπαιξαν κανονικά! (VIDEO)

Στην Ολλανδία έβγαλαν... μεζούρα για τα δοκάρια, αλλά δεν έσκαψαν το χορτάρι - Διόρθωσαν το πρόβλημα και έπαιξαν κανονικά! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στην Ολλανδία μπορεί να έβγαλαν μεζούρα, αλλά διόρθωσαν άμεσα το πρόβλημα και το ματς ξεκίνησε, πράγμα που δεν έγινε στο Περιστέρι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεζούρες βγήκαν στο ματς της Σπάρτα Ρότερνταμ με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς στην Ολλανδία, αλλά η διαφορά από το Περιστέρι είναι πως εκεί το ματς ξεκίνησε κανονικά, καθώς το πρόβλημα διορθώθηκε.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή… Όπως στο Περιστέρι με την περίπτωση της ΑΕΚ, έτσι και στο ματς στην Ολλανδία ανάμεσα στη Σπάρτα Ρότερνταμ με την Γκόου Αχέντ Ιγκλς, υπήρχαν αμφιβολίες για το ύψος των δοκαριών. Έτσι μετά μετά από αίτημα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι είχαν κάποιες αμφιβολίες για το σωστό ύψος, ξεκίνησε το μέτρημα με τη μεζούρα.

Kαι, όντως, βρέθηκε να υπάρχει μικρή απόκλιση από το προβλεπόμενο! Εκεί, όμως, δεν βγήκαν φτυάρια και άλλα γραφικά, όπως έγινε στο Περιστέρι. Εκεί διορθώθηκε πολύ γρήγορα το πρόβλημα και το ματς ξεκίνησε κανονικά.

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X