Τρέλα για τον Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πήγε για καφέ στο γήπεδο και αποθεώθηκε!

Τρέλα για τον Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια - Πήγε για καφέ στο γήπεδο και αποθεώθηκε!
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έκανε βόλτα στη Νέα Φιλαδέλφεια και έγινε πανικός

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαμός επικράτησε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη στη Νέα Φιλαδέλφεια!

Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης και άνθρωπος που ανέλαβε και πραγματοποίησε το όνειρο κάθε φίλου της ΑΕΚ, την κατασκευή του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε σήμερα κοντά στο γήπεδο αφού παρευρέθηκε στην εκδήλωση της Ένωσης Φίλων ΑΕΚ στη περιοχή.

Μάλιστα πήγε στη συνέχεια επέλεξε να καθίσει και να περάσει μερικές στιγμές χαλάρωσης στην πλατεία του Δικέφαλου Αετού και το κατάστημα που στεγάζεται στο γήπεδο της Ένωσης. Όπως καταλαβαίνει κανείς επικράτησε πανικός με τον κόσμο να περνά και να τον αποθεώνει. Ενώ, όπως ήταν φυσικά δεν σταμάτησε να τραβά φωτογραφίες με φίλους της ΑΕΚ.

Νωρίτερα, ο Μελισσανίδης μόλις παρέλαβε την τιμητική πλακέτα σήμερα το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια, είπε και δύο λόγια. Λόγια όμως που έβγαζαν ειλικρίνεια για όσα πέρασε και όσα ζει τώρα η ΑΕΚ.

«Μπήκαμε στο γήπεδο μας και σύντομα θα κάνουμε και τα θυρανοίξια της Αγιά Σοφιάς. Έχετε διαπιστώσει όλοι, ότι η πόλη της Νέας Φιλαδέλφειας είναι σε άλλη τροχιά, η ομάδα μας φέρνει αυτά τα αποτελέσματα που τόσα χρόνια περιμέναμε, εκεί στην εξορία που μας είχανε. Τέλος καλό, όλα καλά, σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι σε όλους καλή χρονιά» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Δημήτρη Μελισσανίδη στην σημερινή εκδήλωση όπου τιμήθηκε για το μεγάλο έργο του νέου γηπέδου.

Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X