Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Ο Δημήρης Μελισσανίδης βραβεύτηκε για την δημιουργία της «Αγιά Σοφιάς - OPAP Arena»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τιμητική πλακέτα παρέδωσε στον Δημήτρη Μελισσανίδη η Ένωση Φίλων ΑΕΚ για τη δημιουργία του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Το όνειρο τεσσάρων προσφυγικών γενεών, όπως ανέφερε η πλακέτα.

Η εκδήλωση από την πολιτιστική λέσχη «Ένωσις Φίλων της ΑΕΚ», έγινε στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Κεντρικός άξονας της εκδήλωσης ήταν η ανάλυση της Συνθήκης της Λοζάνης (1923) από τον υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, βουλευτή της Α’ Περιφέρειας Αθηνών της ΝΔ και αναπληρωτή καθηγητή Διεθνούς Δικαίου στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Άγγελο Συρίγο, ενώ ο νομικός για Ευρωπαϊκά Θέματα Βίκτωρ Βασιλειάδης, που αναφέρθηκε στην Κυπριακή πραγματικότητα κατά τη δεκαετία του ’20.

Ο γνωστός ηθοποιός Παύλος Κοντογιαννιδης μιλώντας στην εκδήλωση είπε: «Όταν έλεγαν να γίνει το γήπεδο στα Λιόσια και εγώ επέμενα για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Έλεγαν όλοι ότι δεν υπάρχει πρόσβαση στην περιοχή. Και η Ακρόπολη δεν έχει εύκολη πρόσβαση αλλά πηγαίνουν από όλο τον κόσμο. Το γήπεδο είναι η Ακρόπολη της ΑΕΚ».

Δείτε εικόνες:

Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ) Η Ένωση Φίλων ΑΕΚ βράβευσε τον Μελισσανίδη για το γήπεδο-όνειρο στη Νέα Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

Στην εκδήλωση, εκτός από τον Δημήτρη Μελισσανίδη ήταν ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος Γαβριήλ, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος, ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής και διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής Παντελής Νικολάου, το ιστορικό στέλεχος της καλαθοσφαιρικής ΑΕΚ Νίκος Μπαμπανικολός, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Αντώνης Αντωνίου και η συνθέτρια και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα,

Τάσος Καπετανάκος: «Το χάος της Τούμπας έχει υπεύθυνους – Στη χώρα που ανέχεται τον Λουτσέσκου είναι ντροπή να μιλάμε έτσι για τον Αλμέιδα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X