Στρέφεται σε Τζέραρντ η Λιντς μετά το όχι του Σλοτ

Στρέφεται σε Τζέραρντ η Λιντς μετά το όχι του Σλοτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Στίβεν Τζέραρντ είναι το νέο πρόσωπο που κοιτάζουν στη Λιντς για αντικαταστάτη του Τζέσι Μαρς.

Τις τελευταίες μέρες, είναι αλήθεια πως έχουν γραφτεί αρκετά ονόματα προπονητών που εμφανίζονται ως υποψήφια για να αναλάβουν τον πάγκο της Λιντς. Μετά την απομάκρυνση του Μαρς, οι διοικούντες των «παγωνιών» βρίσκονται σε αναζήτηση για τον αντικαταστάτη του, με πολλά ονόματα να έχουν «παρελάσει» τις τελευταίες μέρες.

Στο άκουσμα πως η περίπτωση του προπονητή της Ράγιο Άντονι Ιραόλα, δε θα προχωρήσει, όπως επίσης και ότι ο προπονητής της Φέγιενορντ, Άρνε Σλοτ, απάντησε αρνητικά στον ενδεχόμενο να αναλάβει τώρα την ομάδα του Γιορκσαιρ, άλλο ένα όνομα εμφανίστηκε στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο «Στίβι» αποχώρησε από την Άστον Βίλα τον περασμένο Νοέμβρη και παραμένει χωρίς ομάδα μέχρι σήμερα.

Σύμφωνα με τον Football Insider, οι διοικούντες της αγγλικής ομάδας, εξετάζουν σοβαρά την πιθανότητα να συνεργαστούν με τον Άγγλο προπονητή, αφού πλέον οι αρχικές τους σκοπεύσεις στο πρόσωπο που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας, έπεσαν στο κενό. Επί του θέματος, τοποθετήθηκε και ο παλαίμαχος επιθετικός της Λιντς, Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ, θεωρώντας τον την «ασφαλέστερη επιλογή» για τον πάγκο της ομάδας μιας και γνωρίζει πάρα πολύ καλά την κατηγορία.

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X