ΑΕΚ - Λαύριο: Η κριτική των παικτών

ΑΕΚ - Λαύριο: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ γνώρισε οδυνηρή ήττα από το Λαύριο στην έδρα της

Η απαράδεκτη εμφάνιση όλων των παικτών οδήγησε στην βαριά ήττα της ΑΕΚ από το Λαύριο στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ακολουθεί η κριτική των παικτών:

Τιμ Φρέιζιερ: Πλέον δεν αποτελεί είδηση ότι ο Φρέιζιερ σε κάθε ματς είναι ο χειρότερος παίκτης της ΑΕΚ. Λάθος επιλογές, λάθος αποφάσεις με την ομάδα να έχει εγκλωβιστεί με την περίπτωση του.

Αϊζάια Μάιλς: Ο Μάιλς προσπάθησε με τα σουτ του να ανοίξει την άμυνα του Λαυρίου αλλά δεν έφτανε, ενώ αμυντικά είχε σοβαρά προβλήματα.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Αόρατος για ακόμα ένα παιχνίδι και ο ΜακΓκρίφ, δεν μπόρεσε να δώσει πράγματα στην ομάδα, ενώ συνεχίζει να σπάει τα στεφάνια στους τελευταίους αγώνες.

Δημήτρης Φλιώνης: Ο Έλληνας γκαρντ δέχτηκε πολύ μεγάλη πίεση από γκαρντ του Λαυρίου, ενώ αντιμετώπισε από νωρίς πρόβλημα με τα φάουλ που δεν του επέτρεψαν να βρει ρυθμό.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός ήταν ο καλύτερος παίκτης της ΑΕΚ στην αναμέτρηση, ο μόνος που πήρε ορθολογικές προσπάθειες και χτύπησε την close out άμυνα του Λαυρίου πηγαίνοντας μέχρι μέσα στο καλάθι.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο, έβαλε ένα δύσκολο καλάθι, όμως αστόχησε σε ένα ελεύθερο τρίποντο, δέχτηκε και ένα εύκολο ντράιβ και ξαναπήγε στον πάγκο.

Κώστας Παπαδάκης: Κακό παιχνίδι από τον νεαρό άσο, παρά την διάθεση του να βοηθήσει τα έκανε όλα λάθος, ήταν πολύ άστοχος και δεν βοήθησε καθόλου.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Ο Γιάνκοβιτς ήταν ο παίκτης που με το πάθος του προσπάθησε να ξυπνήσει και τους συμπαίκτες του, σκόραρε αρκετά κυρίως με το πείσμα του, αλλά η τεχνική ποινή που πήρε στο συγκεκριμένο σημείο χάλασε το μομέντουμ της ομάδας.

Ακίλ Μίτσελ: Κακή εμφάνιση από τον Παναμέζο, που ήταν καλά κλεισμένος από την διαβασμένη άμυνα του Σερέλη, με δεύτερο παίκτη να έρχεται συνεχώς επάνω του στο ποστ, αναγκάζοντας τον να κάνει πολλά λάθη (4).

Βασίλης Ξανθόπουλος: Ο Ξανθόπουλος προσπάθησε πολύ, σκόραρε πολύ πάνω από τα δικά του στάνταρ, αλλά είχε τρομερό πρόβλημα στην άμυνα από τους γκαρντ του Λαυρίου.

Κωστής Γόντικας: Ο Γόντικας έπαιξε λίγο αλλά ήταν θετικός στις προσπάθειες του.

Ηλίας Καντζούρης: Όλη η ευθύνη για την απαράδεκτη ήττα της ΑΕΚ από το Λαύριο βαραίνει τον προπονητής της, καθώς παρουσίασε μια ομάδα, ανέτοιμη πνευματικά, απροετοίμαστη, αγωνιστικά που έχασε για πλάκα από μια ομάδα που δεν είχε εκτός έδρας νίκη.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαγγέλης Αρναούτογλου: Δείτε πόσους ασύδοτους, πόσα ελεεινά φίδια έχουμε απέναντί μας
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X