Αν δεν έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτό το τεχνικό τιμ, σε ποιους θα έχουμε;

Αν δεν έχουμε τυφλή εμπιστοσύνη σε αυτό το τεχνικό τιμ, σε ποιους θα έχουμε;
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, γράφει για τον «κιτρινόμαυρο» συνδυασμό που δεν αντιμετωπίζεται

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το ματς της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό πέρασε. Για την ίδια την ομάδα, τελείωσε από το βράδυ κιόλας της περασμένης Πέμπτης…

Από το πρωί της Παρασκευής, είναι δεδομένο ότι ο Ματίας και το τιμ του, τους έβαλε όλους σε ρυθμούς Λεβαδειακού. Και δεν υπάρχει τίποτα άλλο. Αν μένει κάτι που θα έπρεπε να γίνει μάθημα και να διορθωθεί, είναι τα ακραία σχόλια από ορισμένους στα social media, ύστερα από την ανακοίνωση της αποστολής για το ντέρμπι ή μετά την ανακοίνωση της ενδεκάδας.

Εξηγούμαι για να μην παρεξηγούμαι. Δεν αναφέρομαι στον προβληματισμό ή στην ανησυχία που μπορεί να είχε ο καθένας (που εδώ που τα λέμε, δεν χρειάζεται σώνει και καλά να εκφραστεί δημόσια κάτω από το ποστ της ΠΑΕ με την αποστολή), αλλά στις ακρότητες και στις χυδαιότητες.

Έχει πετύχει επικά κατορθώματα

Ο Ματίας είναι ο προπονητής που έχει πετύχει ήδη επικά κατορθώματα με την ομάδα, κι όλα τα άλλα, είναι να είχαμε, να λέγαμε. Το ότι έφτασε στο σημείο με οχτώ παίκτες της περσινής ΑΕΚ που ήταν ο ορισμός της ηττοπάθειας, να νικάει με 3-0 τον Ολυμπιακό, τα λέει όλα. Και υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα που έχει πετύχει ο Αργεντινός τεχνικός από αυτή τη νίκη.

Γενικότερα, όσο κι αν ξέραμε και περιμέναμε τι δυναμική θα δώσει το νέο γήπεδο στην ομάδα, αυτό που βλέπουμε ως αποτέλεσμα του συνδυασμού «Νέα Φιλαδέλφεια-Ματίας Αλμέιδα», ξεπερνάει ακόμα και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες μας. Είναι ένας συνδυασμός που παίρνει ποσοστό 100% και που είναι ξεκάθαρο ότι δεν μπορούν να τον αντιμετωπίσουν οι αντίπαλοι της ΑΕΚ.

Και φυσικά όταν μιλάμε για τη Νέα Φιλαδέλφεια, οφείλουμε να εξάρουμε τη συμπεριφορά όλων των οπαδών που εκτός από την ασύλληπτη ατμόσφαιρα που δημιουργούν, έδειξαν και στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (όπως είχαν κάνει και με τον Λουτσέσκου) πώς δεν… μασάνε από παγίδες και προκλήσεις, και πώς το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βλέπουν τον κάθε αντίπαλο να υποφέρει μέσα στον «κιτρινόμαυρο» Ναό.

ΟΜΑΔΑ με τα όλα της και ΠΑΝΤΟΥ

Η ΑΕΚ μετράει 12 νίκες σε 12 αγώνες στην «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Opap Arena» και 32-2 γκολ. Τους έχει νικήσει όλους και μεταξύ άλλων, τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό, τον ΠΑΟΚ και τον Άρη. Κανένας από τους τέσσερις, δεν της έχει βάλει γκολ.

Αλλά η ΑΕΚ είναι ΟΜΑΔΑ με τα… όλα της και μακριά από το σπίτι της. Η ΑΕΚ είναι ΟΜΑΔΑ με τα όλα της ΠΑΝΤΟΥ! Χάρη στον Ματίας και στους συνεργάτες του και όλο αυτό που έχουν δημιουργήσει από το καλοκαίρι στα Σπάτα.

Αν δεν έχουμε σε αυτούς τυφλή εμπιστοσύνη και καθόμαστε να ασχολούμαστε με το τι… ενδεκάδα θα κατεβάζαμε εμείς αν ήμασταν στη θέση τους, σε οποιοδήποτε παιχνίδι, τότε το πρόβλημα το έχουμε εμείς και όχι εκείνοι.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Κακιούζη
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X