Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία για τον θάνατο της κόρης του: «Τίποτα δεν πονάει πιο πολύ από αυτό»

Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία για τον θάνατο της κόρης του: «Τίποτα δεν πονάει πιο πολύ από αυτό»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όσκαρ Γκαρθία προχώρησε σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση για τον θάνατο της κόρης του και για τα προβλήματα που αντιμετώπισε με τις κρίσεις πανικού.

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού έχασε την κόρη του πριν λίγους μήνες και μίλησε για το πολύ άσχημο συμβάν στο Athletic, λέγοντας:

«Αν ήμουν γενναίος πριν, τώρα είμαι πολύ πιο γενναίος και πιο δυνατός. . Δεν είναι απλά ότι πρέπει να είμαστε δυνατοί – φυσικά και πρέπει να κλαίμε, εμείς, και να το αντιμετωπίζουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Αλλά τελικά θα είμαστε δυνατοί γιατί στο μέλλον θα κοιτάμε πίσω και θα βλέπουμε ότι τίποτα δεν θα πονάει περισσότερο από αυτό».

Στη συνέχεια, ο Γκαρθία θυμήθηκε την πρώτη διάγνωση:

«Ήμουν στο σπίτι και μου τηλεφώνησε η οικογένειά μου. Μου εξήγησαν αυτό το προσωπικό θέμα και άρχισα να μην αισθάνομαι τόσο καλά. Ήταν το θέμα με την κόρη μου, αλλά δεν ξέραμε τι της συνέβαινε. Ήταν μετά από μερικές εβδομάδες που βρήκαν το πρόβλημα (διαγνώστηκε όγκος στον εγκέφαλο). Τηλεφώνησα στον βοηθό μου, ο οποίος ήρθε στο σπίτι μου με την σύζυγό του, και είδαν ότι δεν ήμουν πολύ καλά και κάλεσαν ασθενοφόρο για να με πάει στο νοσοκομείο».

Ο Ισπανός αντιμετώπισε πρόβλημα με κρίσεις πανικού και άγχους, κάτι που τον οδήγησε στο να παραιτηθεί από την Γουότφορντ:

«Αποφάσισα να κάνω το καλύτερο για τον σύλλογο και να αποχωρήσω. Ήταν ένα μεγάλο πλήγμα, ήταν μια δύσκολη περίοδος και αφού επιβεβαιώσαμε τη σοβαρότητα του προβλήματος πέρασα μήνες όπου δεν ήξερα τι ήθελα να κάνω με τη ζωή μου. Εκείνη την περίοδο, η ζωή της οικογένειάς μου άλλαξε πολύ, αλλά όλα αυτά τα πράγματα με έκαναν πολύ δυνατό».

Πάνος Λούπος: Στην Τούμπα έβαλε πέρυσι τις βάσεις, εκεί μπορεί φέτος να το τελειώσει
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X